Fra reality 'Babe' til Folketinget

Den tidligere 'Kongerne'-deltager Kirstine 'Babe' Rædkjær kan nu findes i det politiske maskinrum.

Måske husker du hende, måske gør du ikke, men i en årrække deltog Kirstine Rædkjær i ét af de mest populære reality-programmer i nyere tid.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christian i nyt drama

Artiklen fortsætter under videoen af Kia 'Suger' fra 'Kongerne.

Det er selvfølgelig 'Kongerne'-serien, hvor vi stiftede bekendtskab med blandt andre 'Knaldperlen' 'Dolken' og 'Fissan'. Castet rejste rundt i verden og Danmark, hvor de drak og festede i et setup, der forsøgte at kopiere den succesfulde serie 'Jersey Shore'.

LÆS OGSÅ: Nu er der udskrevet valg: Her er vinderen

Selv var Kirstine Rædkjær kendt under navnet 'Babe' og deltog i de første to sæsoner, der gjorde castet til reality-stjerner i hele Danmark.

Fra party til politik

Kristine Rædkjær heller ikke bleg for at få taget topløse billeder og blev da også udnævnt til månedens babe af magasinet 'M' og endte på en 2. plads i den årlige forsidejagt.

I dag er hun dog at finde i en mere påklædt rolle, hvor hun til daglig sidder i sekretariatet hos det politiske parti Nye Borgerlige med titlen konsulent.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner udsat for psykisk vold: Han rev mig i håret og kaldte mig luder

Det er altså noget af et karriereskift. Kirstine er dog ikke den første fra 'Kongerne'-castet, der har skiftet reality-karrieren ud med en karriere i politik.

Senest var det Rosa 'Bubbly' Eriksen, der meddelte, at hun stillede op som Fyns spidskandidat til Folketinget for Lars Løkke Rasmussens parti Moderaterne.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne springer ud som politiker

Foto: Discovery
Foto: Discovery