I 2020 har vi fået hele tre (omend korte) sæsoner af 'Familien fra Bryggen' - nemlig den 17. og 18. sæson og ikke at forglemme den ekstra jule-sæson! (Foto: TV3)
I 2020 har vi fået hele tre (omend korte) sæsoner af 'Familien fra Bryggen' - nemlig den 17. og 18. sæson og ikke at forglemme den ekstra jule-sæson! (Foto: TV3)

CHOK! 'Familien fra Bryggen'-stjerne i slem ulykke

Realitydeltageren er kommet rigtig galt afsted, og det kommer desværre til at påvirke hverdagen den kommende tid.

Når man mindst venter det, kan det hele tage en drejning, og det var, hvad der skete for Didde Skjelmose på årets første sommerdag.

Den 47-årige realitystjerne endte nemlig på Kolding Sygehus, da hun pludselig oplevede store problemer og smerter i sit knæ. Hun mener selv, er årsagen til smerterne er et par kilo for meget.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Det melder 'Familien fra Bryggen'-deltageren klart ud på Instagram.

- Og så er jeg her, for er da bare heldig!!!! Sådan går det, når man er for tyk og knæet pludselig vrider sig og siger en høj lyd.... FUCK FUCK FUCK, så venter på en undersøgelse!!!!, skriver Didde i et opslag fra sygehuset, hvor hun er på vej ind til undersøgelsen.

LÆS OGSÅ: Ung mor får job hos ‘Paradise’-par

Fremtid på krykker

Hvis man er fast seer af både 'Familien fra Bryggen' og miniserien 'Linses Danmark', der blev vist sidste efterår, så ved man, at det af og til ender galt for de to 'Bryggen'-veninder. Det gjorde det blandt andet for Linse, da hun i 'Linses Danmark' skulle stige ned i en båd på Bornholm. Her måtte hun også en tur på skadestuen. 

Men denne gang ramte uheldet altså Didde, og endda mens hun var på egen hånd.

LÆS OGSÅ: WOW! Et velkendt ansigt tjekker ind i 'Bachelor'

Heldigvis skulle undersøgelsen nogle timer senere vise, at der ikke var nogle brud, hvilket passer Didde rigtig godt, da hun som bekendt stortrives i sit job som genbrugsvejleder i Kolding Kommune.

Didde bor i Vamdrup lidt uden for Kolding sammen med hunden Hjørdis, og herfra giver hun en status på knæet.

- Så er jeg endelig hjemme, og Hjørdis passer på mig. Der var intet brækket, og intet der er i stykker, heldigvis, men krykker i en uge. Såååååå arbejdet slipper ikke for mig i otte uger, opdaterer Didde og afslutter med en række snegle-emojier som tegn på hendes tempo de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen