Mads og Christian i Løvens Hule (Foto: Per Arnesen/DR)
Mads og Christian i Løvens Hule (Foto: Per Arnesen/DR)

Afsløring efter ‘Løvens Hule’: Han var vores favorit

Der er sket store ting i virksomheden 'Relevant' siden optagelserne i 'Løvens Hule'.

De to elitesportsudøvere Mads Helt og Christian Kærgaard slog benene væk under samtlige løver i aftenens afsnit af 'Løvens Hule', da de præsenterede deres hudplejeprodukter fra 'Relevant'.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch får ‘Løvens Hule’-deltager til at græde

Der kom både tilbud fra Jesper Buch, Jacob Risgaard, Louise Herping og Christian Arnstedt, og efter kort betænkningstid faldt aftalen på 1,2 millioner for 15% fra Christian.

Forinden prøvede Jesper Buch ellers med ironisk stemme at true med at åbne en konkurrent, hvis de ikke valgte ham, mens Christian kun ville med, hvis han var deres favorit.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus har tabt 12 kilo: Jeg var blevet kærestetyk

Men hvem var de to elitesportsudøveres favorit egentlig? For det får man aldrig svar på i programmet, hvor både Jesper, Jacob og Louise trækker sig, da de ser det bedte match i Christian.

- Alt i alt er vi glade for udfaldet. Vi havde Christian Arnstedt som favorit, inden vi gik ind i programmet. At Jesper også gerne ville med på rejsen kunne være sjovt, men i forhold til aftalen, vi har fået med Christian, så er alt godt herfra, fortæller Mads til HER&NU.

SE BILLEDERNE: Så vildt festede gulddrengene

Christian har været med ombord siden august, hvor programmet blev optaget, og Mads har kun positive ting at sige om den nye investor i virksomheden.

- Vi er blevet taget godt imod af ham og hans team, og indtil videre har vi snakket planerne igennem om, hvad der skal ske i fremtiden, fortæller Mads.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investorer headhunter reality-stjerne

Artiklen fortsætter under billedet.

Relevant og Christian Arnstedt (Foto: Christian K. Torp)
Relevant og Christian Arnstedt (Foto: Christian K. Torp)

Stor udvikling

Siden 'Løvens Hule' blev optaget i sommer, er der sket meget i virksomheden 'Relevant'.

- Vi er kommet ud hos mere end 140 forhandlere, så vi har lukket nogle fantastiske aftaler med blandt andet Matas og Magasin, der gør, at det forhandles overalt i Danmark nu, fortæller Mads og afslører en anden stor ting.

- Uden at jeg kan blive for konkret, så kan jeg sige, at der venter nogle spændende produktlanceringer i 2023. Faktisk allerede i næste måned forventer vi at gå i luften med nye, spændende produkter.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden