Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)
Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)

WOW: Reality-fyr i vild forvandling

Der er sket en del med reality-fyren.

Allerede da han tonede frem på skærmen i 'Ex on the Beach' for to år siden, var Robin Christensen godt skåret, men siden dengang er hans overarme og ikke mindst mavemuskler blevet ramt af vokseværk, og nu afslører han, at der er en god grund til, at han især de seneste to måneder har trænet intensivt.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

- For små 8 uger siden blev beslutningen om at stille op igen fastlagt til datoen 16-17 april. Kæft en rutschebanetur. Den her prep har nok været den mest lærerige periode i mit liv, og aldrig har jeg følt så stor en udvikling på så kort en tid, skriver han i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

- Det her er ikke et online forløb, det er et atlet forløb, hvor hver dag tæller, hvert måltid tæller, hver træning, hvert skridt, hver en times søvn. Der er ikke plads til halve løsninger og sløset arbejde. Og det er der, hvor processen er hårdest. Jeg har ikke en perfekt og problemfri hverdag. Men det er der, hvor jeg spørger mig selv hver gang, hvor meget vil jeg det her? Er jeg kommet så langt for at stoppe nu? Jeg magter ikke i dag, men jeg skuffer kun mig selv.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Klar til at slutte

Der er ingen tvivl om, at han er motiveret forud for konkurrencen, og alt tyder da også på, at formen er god. Se Robins vilde forvandling herunder, som blandt andet bliver hyldet af Cengiz, Jonas fra 'Love Island' og en masse andre..