WOW: Geggo viser baby-bulen frem

Solen varmer godt, og det giver Geggo fra 'Familien fra Bryggen' mulighed for at give baby-bulen lidt sol.

Foråret er over os, og temperaturen stiger hver dag, det kan de også mærke på Amager, hvor der hos familien Salvarli er sommerstemning på altanen med bare maver og solbadning.

- Tyk mave, c-vitaminer i massevis og en 4-årig med cola-is på altanen i solskin. Det kan altså noget, skriver Geggo i et Instagram-opslag, hvor hun også afslører, at hun har været til en vellykket misdannelsesscanning.

- Igår var vi (eller jeg) til misdannelsesscanning, og der var liv og glade dage og en baby, som ser sund og rask ud uden nogle tegn på misdannelser. Så det var dejlige weekendnyheder, skriver Geggo fortsat.

LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne boksning 2020’

Misdannelsesscanning  er en ultralydsundersøgelse i uge 20, som primært har henblik på at klarlægge, om fostret er misdannet eller lider af kromosomfejl, og til denne undersøgelse måtte Geggo undvære både Cengiz og Alba på grund af corona-situationen. Det er også til scanningen i uge 20, at man ofte kan se kønnet, hvis man ikke tidligere har været til en privat kønsscanning. Hvilket køn, der gemmer sig i Geggos mave, vil blive afsløret i de nye afsnit af 'Familien fra Bryggen', som har premiere den 23. april på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Se Geggos baby-bule herunder:

LÆS OGSÅ: Linse i sorg: Har mistet Jytte

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe afslører fremtidsplaner med anden realityfyr