(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)
(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Ung mor taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

'De unge mødre'-deltagerens far har fravalgt hende flere gange, og det er noget, hun har kæmpet meget med.

Mens onsdag den 5. juni var både grundlovsdag og valgdag, var dagen for mange også fars dag, hvor fædre i hele landet skulle fejres. Sådan var det dog ikke for Kamilla Skov.

Det gjorde 'De unge mødre'-deltageren klart, da hun mandag åbnede op omkring et hul i hjertet, som hendes far har lavet, da han valgte hende fra. Det skrev Kamilla Skov i et ærligt indlæg på Instagram.

- Hele mit liv har jeg altid følt, at jeg manglede noget af mig selv. Jeg har altid følt mig lidt forladt og alene. Lidt som om at man har et kæmpe hul i hjertet. Jeg har altid gået og bildt mig selv ind, at jeg ikke var god nok, siden man kan vælge mig fra. I de mindre klasser var der altid børn der sagde: “Jeg ligner min far”, eller “det har jeg fra min far”. Alt imens jeg sad der og kun kunne sammenligne mig selv med min mor.

LÆS OGSÅ: Ung mor har drømt om det i ti år: Nu kan det ikke holdes hemmeligt længere

- To gange har jeg forsøgt at række hånden ud i håb om, at han ville tage fat i den og opbygge en form for relation igen. Men desværre uden held. Er det virkelig mig den er gal med? Det kan man ofte godt tro, når man ikke bliver fravalgt én gang, men tre gange.

Hun fortæller, at hendes mor fandt en ny mand, som hun fik to drenge med, og han tog hende godt til sig, da hun var barn.

- Nu er jeg voksen, og mine brødres far har desværre også fravalgt mig. Mine børn kommer til at vokse op uden en morfar, og jeg skal leve resten af mit liv med et hul i mit hjerte. Det har været ret svært at skulle acceptere, at man ikke var et ønskebarn.

- Mange af mine beslutninger som ung spejlede sig nok også i, at jeg manglede en far. Jeg søgte altid trøst hos ældre mænd, og jeg blev senere kærester med en 17 år ældre mand. Mon ikke det egentlig har noget at gøre med, at jeg søgte den faderolle, som aldrig rigtig har været der? Jeg kan ikke svare på det, men jeg tror næsten det bunder i det, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager brød sammen: Jeg sad bare på badeværelset og græd

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre'-deltageren Kamilla fortælle om forholdet til sin daværende kæreste, der var noget ældre end hende.

LÆS OGSÅ: Vemodig ung mor: Det er slut

Helt knust indeni

Realityportalen har talt med Kamilla Skov om det svære indlæg. Hun fortæller, at hendes mor smed faren ud kort før Kamillas dåb, da hun var tre-fire måneder gammel.

Han kom på besøg, da 'De unge mødre'-deltageren fyldte ét år, men siden blev han væk fra familien. Ni år senere fik de igen kontakt - til Kamillas store glæde. Glæden varede dog kun kort.

- Første gang jeg besøgte ham sammen med min mor, der var jeg ti år. Det gik rigtig godt, og jeg var bare jordens lykkeligste pige. Men vi hørte ikke fra ham efter det, siger hun og fortsætter:

- Så en uge inden jeg blev 12 år, besøgte vi min farmor og farfar, hvor han så også kom. Det gik også rigtig godt, og de var bare så søde. De fik mit telefonnummer, så de kunne ringe på min fødselsdag. Men telefonen ringede aldrig. Så der stod jeg igen ... helt knust indeni.

LÆS OGSÅ: Ung mors svære afsløring: Min datter skal ikke leve på en løgn

Venner på Facebook

Selv om Kamilla ikke har haft kontakt til sin far siden, så ved hun, at han har fulgt lidt med i hendes liv.

- Jeg ved, at han har set et par afsnit fra 'De unge mødre', hvor Sophia og jeg var med i. Det ved jeg, fordi han har arbejdet sammen med en, jeg kender, som så har spurgt ham, om det ikke var trist, at han ikke havde kontakt til hans barnebarn og datter, hvortil han havde svaret: “nåh ja, det er hende, som er med i 'De unge mødre'”.

- Så jeg ved, at han har set med, men han har stadig ikke vist interesse. På et tidspunkt blev jeg venner med ham på Facebook, men jeg fjernede ham igen, fordi jeg ikke syntes, han havde fortjent at følge med i mit liv ... og slet ikke når han ikke engang sendte mig en besked eller noget.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

"Fuck dig - jeg savner dig"

Kamilla fortæller, at det har været svært for at hende at vokse op uden kontakt til faren, og den dag i dag er det stadig ikke noget, hun har det godt med.

- Selvfølgelig er det ikke noget, jeg tænker over hver eneste dag, men når jeg så gør, så kan jeg mærke, jeg bliver helt trist. Trist over, at jeg stadig føler, jeg mangler noget af mig selv. Jeg ved jo ikke, om han minder om mig - sådan personlighedsmæssigt og udseendesmæssigt. Jeg får at vide, at jeg ligner ham. Men jeg ved det ikke.

- Jeg synes ikke, jeg ligner mine brødre, og jeg synes kun, at jeg minder en smule om min mor. Jeg har en helt anden humor end dem ... men har min far også sådan en humor ? Det er svært at lade være med at tænke over. Nogle dage har jeg det sådan: “fuck ham, han fortjener mig slet ikke”, andre dage er sådan: "Jeg savner dig, selvom jeg ikke kender dig”. Det er svært at forklare.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Hun indrømmer, at hun har gjort sig tanker omkring at tage kontakt til ham, som hendes mor og hendes kæreste, Stephen, synes, hun bør gøre.

- Men jeg ved bare ikke, om jeg kan klare at blive afvist igen. Det gør altså mere ondt, end man lige tror.  Jeg ved ikke engang, hvad jeg skulle sige til ham. Det ved jeg virkelig ikke. Jeg er jo så indebrændt på ham. Men jeg hungrer stadig efter, at han vil mig. Så det er en svær balance. Jeg har lyst til at råbe og skrige af ham - og andre dage har jeg lyst til at give ham en krammer, siger hun og fortæller, at hun ikke ved, hvad hun vil gøre, hvis han tager kontakt til hende.

- Det kommer an på, hvad han skriver til mig, tror jeg.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Herunder kan du læse 'De unge mødre'-deltagerens Instagram-opslag:

 
View this post on Instagram
 

[LANGT OPSLAG - TUNGT EMNE] . Hele mit liv har jeg altid følt at jeg manglede noget af mig selv. Har altid følt mig lidt forladt og alene. Lidt som om at man har et kæmpe hul i hjertet. Jeg har altid gået og bildt mig selv ind, at jeg ikke var god nok, siden man kan vælge mig fra. I de mindre klasser var der altid børn der sagde “Jeg ligner min far”, eller “det har jeg fra min far”. Alt imens jeg sad der og kun kunne sammenligne mig selv, med min mor. 2 gange har jeg forsøgt at række hånden ud, i håb om at han ville tage fat i den & opbygge en form for relation igen. Men desværre uden held. Er det virkelig mig den er gal med? Det kan man oftes godt tro, når man ikke bliver fravalgt én gang, men 3 gange. Heldigvis fandt min mor en ny mand & fik 2 drenge med. Han tog mig til sig og jeg var også på weekend hos ham, hver 14 dag, sammen med mine brødre. Men alligevel har jeg altid følt at der blev gjort forskel, på en eller anden måde. Nu er jeg voksen & mine brødres far har desværre også fravalgt mig. Mine børn kommer til at vokse op uden en morfar og jeg skal leve resten af mit liv, med et hul i mit hjerte. Det har/er været ret svært at skulle acceptere at man ikke var et ønskebarn. Mange af mine beslutninger som ung, spejlede sig nok også i, at jeg manglede en far. Søgte altid trøst hos ældre mænd & blev senere kærester med en 17 år ældre mand. Mon ikke det egentlig har noget at gøre med at jeg søgte den faderolle, som aldrig rigtig har været der? Jeg kan ikke svare på det, men jeg tror næsten det bunder i det. Jeg ved ikke hvad jeg vil med det her opslag, udover at dele lidt af mig selv, med alle jer. Dette er et meget tungt emne for mig & jeg sidder allerede med en smule hjertebanken og tåre der presser sig på. . Jeg vil dog slutte denne roman med at fortælle min mor, at jeg elsker hende rigtig højt. ♥️ . #lignerjegminfar #erdetmig #fravalgt

A post shared by ??????? ????, ?? ?? (@leverpostejsmoar) on

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?