Aftenens kvindelige vært, Camilla Framnes (Foto: Janus Nielsen)
Aftenens kvindelige vært, Camilla Framnes (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor jubler: Nummer 2 er på vej

Næsten to år efter den første kom til verden, er Camilla Framnes nu klar på nummer to.

Igennem det seneste år har Camilla Framnes, som er kendt fra 'De unge mødre', været hemmelighedsfuld, når hun luftede nye ting fra sit køkken på de sociale medier, og nu afslører hun, at der er en god grund til hemmelighedskræmmeriet.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet

- Jeg er simpelthen så glad. I dag kunne jeg endelig løfte sløret for mine hemmeligheder, EN NY KOGEBOG er på trapperne. Alt det jeg har vist på story det eneste år, som I ikke har kunnet få opskrifter på - NU ved i hvorfor. I dag har jeg skudt forsidebillede og er ovenud spændt. Tak for jeres alle søde beskeder i story tidligere idag. GLÆDER mig til at dele det færdige resultatet med jer, skriver hun på Instagram.

SE BILLEDERNE: Camilla Framnes' søn konfirmeret

Camille Framnes udgav sin første kogebog 'Framnes' gale køkken' i juni 2018, og ifølge opslaget er den næsten udsolgt nu, så folk skal være hurtige, hvis de vil nå at have fingre i den, før efterfølgeren udkommer.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Tidligere har den unge mor skrevet livsstilsbogen 'Hvis jeg kan, kan du også', som udkom i 2011, efter hun havde lagt sit liv om og tabt sig 50 kilo på et år. Herefter fik hun smag for sunde og lette måltider, som hun selv udvikler opskrifter til, og det er altså indtil videre blevet til to kogebøger fra hendes gale køkken.

SE VIDEOEN: Mor-Jette og Lenny i samme musikvideo