Interview med Camilla Framnes Camilla Framnes
Interview med Camilla Framnes Camilla Framnes

Påskepynt i børnehøjde med Camilla Framnes

Camilla Framnes har opskriften på det perfekte påskeæg. Og så pynter det også i stuen.

Dette er en redigeret version fra et tidligere år.

Camilla Framnes elsker påske. Lige siden hun var barn, har hun malet på æg, lavet gækkebreve, haft besøg af påskeharen og elsket påskefrokoster.

- Så snart vi går på påskeferie, pynter vi op og laver hyggelige, kreative klippe-klistre-projekter. Vi elsker at gøre meget ud af det, og det er noget, vi alle kan samles om, forklarer 36-årige Camilla, da HER&NU møder hende og hendes to yngste medlemmer, Victor på syv år og Sebastian på 13, til en kreativ eftermiddag i familiens hus i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Mette og Michaels svære rejse: I fertilitetsbehandling på fjerde år

Artiklen fortsætter under videoen...

Pæne påskevaser

Redskaber:

Hobbygips

Vand

Ballon

2 store sodavandsflasker

Spiseske

Kaffekop

Saks

Pynt:

Påskelilje i potte 9cm

Lille urtepotte

Træuld

Dekorationsæg

Fremgangsmåde:

Rengør begge flasker. Lav en tragt af den ene sodavandsflaske ved at skære 15 cm fra toppen af flasken. Hold trakten over den intakte flaske og put en kop hobbygips i med ske. Tilsæt en halv kop vand. Skru låget på og ryst massen sammen. Pust en ballon op og træk den ned over flasken med gips, så den holder tæt. Hæld gipsen i ballonen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree forkælet af Karsten med kontanter

Når massen er i ballonen, bindes en knude på den, og gipsen fordeles i ballonen ved at dreje den rundt. Jo længere gipsen kommer op mod lukningen af ballonen, desto højere kanter bliver der på støbningen. Fortsæt med at dreje ballonen et par minutter, til al gipsen er fordelt og begynder at sætte sig. Placer ballonen på bordet i den position, du ønsker skal have en flad afmærkning og således fungere som vasens fod. Lad tørre i 20-30 minutter, klip ballonen af og lad det endelige resultat tørre helt færdigt, inden du dekorerer.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard mistede sin bror som 12-årig: Det smadrede mit hjerte

Se billederne af den fine påskevase herunder...