Ung mor indlagt igen: Frygter kronisk sygdom

Der er blevet vendt op og ned på den unge mors liv.

De seneste tre uger har været et rent helvede for Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’, som er enlig mor til sine to piger Emliy og Mille. En morgen vågnede hun med følelsen af, at det brændte i hendes mave, og efter et par minutter fik hun kramper i maven.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Hun endte på sygehuset, og siden har lægerne kæmpet for at finde ud af, hvad der er galt med hende, mens hun selv har været frem og tilbage mellem indlæggelser, praktiserende læge og derhjemme. Smerterne er nemlig ikke forsvundet, og nu giver den unge mor en status på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra 'Paradise' fortæller om at være født som kvinde.

-  Som I nok ved, var jeg på sygehuset i forgårs, den samtale hev tårerne frem, mange endda. De tror, jeg har en sygdom i mine tarme, men samtidig er de også meget bekymret for mine smerter lige under brystet. Jeg skal have en kikkertoperation to steder, men ventetiden er helt op til 2 måneder. Ikke nok med det, så hvis det er den sygdom, skal jeg gennem forskellige slags behandlinger (som ikke skulle være sjove og have mange kraftige bivirkninger), skriver Simone på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun.

LÆS OGSÅ: Jackie får vild operation: Var for nervøs og aflyste første gang

- Det er stadig meget skidt, og de ved ikke, hvad der er galt. Jeg ved ikke, hvad det vil betyde, hvis jeg har tarmsygdommen - ikke ud over en masse behandler. Men de tror også, det måske er arvæv, der er vokset sammen i maven.

Simone falder stadig sammen med kramper hvert 10.-15. minut, og hun er frustreret over ikke at have det samme liv, som hun havde for en måned siden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har smidt 35 kilo

-  Jeg har altid været en pige med krudt i numsen, oplevelser og fart på. Alt det er blevet taget fra mig, plus jeg ikke kan være den mor, jeg plejer at være, og jeg skal finde den bedste løsning for mine børn i den her tid. Det er et helt nyt liv, jeg skal vænne mig til, og jeg har hverken selv valgt det eller vil det, fastslår Simone, som savner alt det, hun plejede at kunne gøre.

Se hele hendes opdatering og følg den unge mor her og i den 32. sæson af 'De unge mødre' fra 8. oktober på Discovery+.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-fyr: Hun var dårlig i sengen