(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men...

Der er sandt babyboom blandt 'De unge mødre' netop nu.

I den 27. sæson af 'De uge mødre', som blev sendt i foråret, mødte vi for første gang 22-årige Sabrina og hendes 23-årige kæreste Robin, som har sønnen Oliver, der på det tidspunkt var ti måneder gammel. Nu er Oliver dog rundet et år, og om godt og vel et halvt år skal han være storebror, afslører Sabrina.

LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne kommer med i 'De unge mødre'

- Jeg er 11 uger og nogle dage henne. Jeg har termin i slutningen af januar. Vi blev meget overraskede, da det ikke var planlagt. Jeg havde spiral, eller det troede jeg, jeg havde. Det viste sig så, at den var faldet ud, fortæller Sabrina med et grin og fortsætter:

- Vi tog en test sammen, fordi jeg ikke havde fået min menstruation. Jeg var nervøs, men alligevel troede jeg ikke, at jeg var gravid, da jeg jo troede, jeg havde spiral. Men Robin sagde at jeg ikke skulle være nervøs, fordi hvis jeg var gravid, så var det okay. Og da vi så de to streger på testen, blev Robin så glad og hoppede af glæde, og så blev jeg selvfølgelig også glad.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sabrina fortæller om den spiseforstyrrelse, hun led af som yngre.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Frygtede graviditet udenfor livmoderen

Sabrina kunne dog ikke give sig helt hen i glæden over graviditeten, fordi det kan være meget risikofyldt med en graviditet, hvis man har sin spiral stadig, idet der så er stor chance for, at graviditeten sidder udenfor livmoderen.

- Men da jeg havde været til lægen, og de sendte mig videre til en scanning, de sendte mig til, som bekræftede, at der ikke var nogen spiral, og det var en helt normal graviditet, så blev vi glade og lettede, fortæller Sabrina. Hun var slet ikke i tvivl om, at de skulle beholde barnet, selvom det ikke var planlagt.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Indtil videre har Sabrina haft det fint i graviditeten med lillebror eller lillesøster, så det er en klar forbedring i forhold til graviditeten med sønnen Oliver, hvor hun var meget plaget af kvalme. Oliver er endnu for lille til at forstå, at han skal være storebror, men Sabrina og Robin ser frem til at opleve ham i rollen og se, hvordan han reagerer.

Sabrina er kun med I et enkelt afsnit af den nye sæson af 'De unge mødre', som kan ses netop nu på DPlay, men hun forventer at vende tilbage til programmet, hvor man vil kunne følge hendes graviditet.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange