Simone. (Foto: Krestine Havemann)
Simone. (Foto: Krestine Havemann)

Ung mor afslører etnisk hemmelighed

Simone har svært ved at acceptere sin etniske oprindelse.

I tirsdagens afsnit af 'De unge mødre' åbner Simone Pedersen op omkring et barndomstraume, som stadig følger hende. Den unge blonde pige gemmer nemlig på nogle etniske rødder, som hun har haft det svært med i sin opvækst. Hendes far er dansk, men moren er halvt amerikaner og halvt koreaner, og især den sidste etnicitet har hun svært ved at identificere sig med.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Simone dropper kæresten: Følelserne er væk

- Jeg tror gerne, jeg ville skjule, at jeg er kvart koreaner, fordi man er anderledes, og hvis der er noget, man ikke har lyst til at være i folkeskolen, så er det at være anderledes. Folk kunne godt lide at sige chinese eller sådan noget, og selvom det er i sjov, så gør det bare ondt. Jeg ville gerne prøve at være blondine, så jeg kunne se lidt mere dansk ud, fortæller Simone på vej til frisøren, hvor de lyse lokker skal friskes op.

- Når jeg har været lyshåret, har folk ikke troet på, jeg var kvart koreaner, og så har de også sagt med mine øjne, at du har da overhovedet ikke skæve øjne, i forhold til når jeg er brunette, så har folk sagt, ja, jeg kan godt se, du har lidt skæve øjne.

Hør hele Simones forklaring i klippet herunder, hvor hun også afslører en anden hemmelighed, som dog ikke lader til at være blevet en realitet, eftersom hun tidligere på måneden gik fra sin kæreste gennem tre år.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn var en fejl

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!