Geggo og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)
Geggo og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)

UHH! Er dette slottet, hvor Geggo og Cengiz skal holde bryllup?

Meget kan tyde på, at Geggo og Cengiz har fundet deres drømmelocation til brylluppet.

I løbet af denne sæson ‘Familien fra Bryggen’ får seerne lov til at komme helt tæt på det bryllup, som Geggo og Cengiz planlægger. De to blev ellers gift i Las Vegas den seneste sæson, der blev vist på skærmen i slutningen af 2017, men det var altså slet ikke nok for dem.

Geggo og Cengiz har tidligere fortalt, at de skal giftes igen – blandt andet fordi Linse ikke var med til det første bryllup, og fordi det hele generelt gik så stærkt. Denne gang skal det så planlægges bedre, og i aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' drager Cengiz og Geggo afsted for at finde deres drømmelocation til brylluppet.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

- Hold kæft, hvor er det flot!, lyder det med det samme fra Geggo, da hu træder ind på det slot, hun og Cengiz er ude for at se.

- Vi tænker, at det skal være over tre dage. Så folk kommer om fredagen, og så spiser vi god mad, lørdag er der bryllup, og søndag har vi tømmermænd, og vi spiser brunch, forklarer hun.

- Der er bare så mange ting, der spiller ind i forhold til, hvorfor det her sted er godt. Vores gæster kan overnatte her og vi kan have tre dages fuldstændig fejring af os her - uden forstyrrelser fra andre, tilføjer Geggo.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Linses VILDE fremtidsplaner i Spanien

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

"Det bliver dyrt!"

Budgettet for brylluppet er Geggo og Cengiz dog ikke helt enige om:

- Jeg har Googlet og prøvet at sætte mig lidt ind i, hvad tingene koster til et bryllup - det bliver dyrt, forklarer Geggo i afsnittet.

- Jeg tror, vi har to forskellige budgettet. Mit budget er 250.000 kroner. Måske kan jeg godt trække den til 300.000 kroner, men så er det også, fordi det sidste skal være fedt. Ellers trækker jeg den der, lyder det fra Cengiz.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag

- Vi ved allesammen godt, at jeg ikke kommer til at overholde noget budget. Og vi ved allesammen godt, at Cengiz kommer til at lægge nogle penge, men han kommer ikke til at bestemme, hvad det kommer til at koste, slår Geggo fast.

Find ud af i aften klokken 20.00 på TV3, om Geggo og Cengiz bestemmer sig for at holde brylluppet på slottet. 

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin

Se også klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid