TV 2-par indgår kæmpe samarbejde

Ægteparret Kaspar og Lambang udkommer snart med to børnebøger, og de har i den forbindelse netop landet et vigtigt samarbejde.

Den verdensomspændende organisation Røde Kors har valgt at indgå samarbejde med parret fra 'Sommerdrømme' Kaspar og Lambang Arianto.

LÆS OGSÅ: WHAT! Bejler gør stort comeback i 'Landmand søger kærlighed'

- Røde Kors bliver partner på vores anden børnebog. Da vi skrev 'Far og Papa, hvad er en flygtning?', havde vi aldrig drømt om, at verdens største nødhjælpsorganisation ville træde ind i vores lille skriveprojekt med så gennemtrængende en opbakning, tiltro og hjælpsomhed, som det er tilfældet, indleder Kaspar et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler Natascha Linea tvillingerne

Parret har ud fra Lambangs egen familiehistorie skrevet en bog om flygtninge med børnevenlige ord.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-parret Anne og Nikolaj afslører familieforøgelse

- Vi troede, den største sejr var hjemme, da vi efter lang tids grubleri kom på idéen om en lille, handlekraftig pige ved navn Iris, som gennem leg i en svømmehal (med masser af bølgefritter og dansker-remoulade on the pool side) kunne fortælle om sin egen rejse over havet, gennem de mørke skove og langs landevejen i jagten på et trygt liv langt fra familien og hjemlandet. Men en endnu større sejr ventede, da vi for nogle måneder tilbage trådte ind ad døren hos Røde Kors, tilføjer Kaspar.

Det viste sig, at Røde Kors ifølge Kaspar havde samme ønske om at fortælle de mindste om vigtigheden af at hjælpe både voksne og børn i gang med et nyt liv i Danmark.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea flygtede til Tyskland: Derfor får hun stadig penge fra Danmark

- Vi er derfor HAMRENDE stolte over, at Dansk Røde Kors med et efterord og en række oplysningstiltag i forlængelse af bogens fortælling har valgt at samarbejde om udgivelsen af 'Far og Papa, hvad er en flygtning?.

LÆS OGSÅ: WHAT: Diamant-datter scorer vildt job

Bogen udkommer den 26. oktober sammen med bogen 'Far og Papa, hvad er en familie?'.