WHAT! Bejler gør stort comeback i 'Landmand søger kærlighed'

Det er et glædeligt gensyn med en tidligere bejler i det femte afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2.

I det femte afsnit af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' er det 47-årige Sanne Madsens tur til at møde en skare af spændte bejlere.

LÆS OGSÅ: Store udfordringer under optagelserne til 'Badehotellet'

Dog gemmer årets bejlergruppe på et genkendelig ansigt, der netop gør comeback i programmet.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea flygtede til Tyskland: Derfor får hun stadig penge fra Danmark

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

Det er intet mindre end Kim Zacho fra Aulum.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard indtager tv-skærmen igen!

Kim Zacho medvirkede i programmet i forrige sæson, hvor han forsøgte at erobre 46-årige Trine Krebs' hjerte. Og selvom Trine og Kim nød hinandens selskab, så kulminerede deres forhold i en dramatisk finale, hvor han ikke kom med på en romantisk weekend lige inden slutspurten.

LÆS OGSÅ: TV 2-par indgår kæmpe samarbejde

Ikke desto mindre bryder Kim Zacho nu tavsheden og deler med HER&NU, hvorfor han endnu engang medvirker i den nyeste sæson af 'Landmand søger kærlighed' i sin jagt efter Sannes hjerte.

- Jeg har aldrig haft en kæreste. Så derfor var jeg godt klar over, at jeg var nødt til at gøre et eller andet vildt, hvilket også var derfor, jeg meldte mig til programmet første gang. Og jeg har jo egentligt bare fortsat jagten på kærligheden.

- Da jeg så Sannes annonce på TV 2, så tænkte jeg, at hun så så sød og rar ud. Jeg sendte derfor nogle billeder og en video, og det var også helt okay med Blu (produktionsselskabet bag programmet red.) fortæller Kim til HER&NU.

Interessen eksploderede efter første gang

Siden Kims debut i datingprogrammet har hans jagt på kærligheden taget en drejning mod mere beslutsomhed og dedikation.

LÆS OGSÅ: Hemmelig aftale i 'Gift ved første blik'

- Jeg har selvfølgelig gjort mig nogle erfaringer med dating og alt sådan noget siden da. Og det har også resulteret i, at jeg har været på nogle dates. Jeg har jo aldrig fået så meget interesse fra andre kvinder, som efter jeg har været med i programmet. Det har jeg ikke. Så kan man spørge sig selv, om det er tragisk eller ej.

- Jeg er blevet meget mere rolig og afslappet. Jeg føler selv, at jeg er blevet mere åben og ikke så tilbageholdende, hvor jeg godt tør at tage nogle chancer. I år, synes jeg bare, at jeg havde det fint med de tre andre deltagere, og hvor jeg bare hviler mere i mig selv.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer om sit forhold: De vidste det

Hvordan mødet går mellem Kim og Sanne, kan man se i det femte afsnit af 'Landmand søger kærlighed' allerede nu på TV 2 Play og ellers på TV 2 i aften kl. 20.00.

Blu Productions. Landmand søger kærlighed. Gruppedate med Sanne. Skansen. Nørresundby.
Blu Productions. Landmand søger kærlighed. Gruppedate med Sanne. Skansen. Nørresundby.