(Foto: Malene Porup)
(Foto: Malene Porup)

Trods stram økonomi: Ung mor afslører familieforøgelse

'De unge mødre'-parret mener, at det var nu eller aldrig, hvis familien skulle have et ekstra medlem.

Økonomien er presset hjemme hos Maria Galthéen og hendes forlovede, Niklas Dahl, fra Hedehusene, da hun stadig er på barsel, og han er på kontanthjælp. Det har det nye 'De unge mødre'-par fortalt tidligere på sæsonen, og det var blandt andet årsagen til, at de ville have sønnen Marco til at smide sin ble.

Men selv om økonomien er stram, så afholder det ikke parret fra at tage et ekstra medlem ind i familien. Parret har nemlig købt sig en hund. Det fortæller de i det kommende afsnit af reportageserien, selv om Maria indrømmer, at det nok ikke var den bedste måde at bruge penge på.

- Hånden på hjertet er det nok ikke det bedste at få en hund lige nu, men det bliver næsten nødt til at være nu, hvis vi skal have en, fordi vi går hjemme nu og har tid til at træne ham. Det har vi ikke, når vi begge arbejder, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa vil have ‘De unge mødre’-comeback

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Det kan du høre mere om i videoen herunder, hvor du blandt andet kan høre, hvorfor Maria ikke frygter for sin privatøkonomi, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug

LÆS OGSÅ: Princess Natascha dropper drømmeuddannelsen: Dét skal hun lave nu