Sidney Lees kæreste: I tårer ved graven

Familie og venner besøgte sammen hans hvilested ved rørende mindehøjtidelighed

Med latter, tårer og iskolde Cult shakere samles Sidney Lees familie og venner fredag eftermiddag på restaurant Garden ved Kongens Have for sammen at mindes ham.

Realitystjernen døde uventet den 16. maj, blot 43 år gammel.

Blandt de mange, der trøstede hinanden og delte anekdoter om fra vilde byture til skæve tv-optagelser, var Gustav Salinas, Nynne Larsen, Tina Vilbrand, Buttplug-Danni, Sy Lee samt Mitchel Linow Nebelong og Reality Awards' Kit Nielsen, der sammen stod for det store arrangementet.

Flere af gæsterne var iført bandaner som en hyldest til ham.

Også Sidneys ekskæreste Mary-Ann Holm og hans sidste kæreste, Camilla, deltog i mindehøjtideligheden, der blev rundet af med et besøg på Holmens Kirkegård på Østerbro, hvor han for to uger siden blev begravet i stilhed.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees vilde liv

Så stille som det nu kunne være, når det var musik fra Slayer og Metallica der blev spillet ved begravelsen fra kirkegårdens kapel.

Camilla, der på sociale medier har taget Sidneys efternavn, fortalte, at hun efter hans død har haft det forfærdeligt og savner ham hver dag.

Ved mindehøjtideligheden viste hun den "Sidney"-tatovering hun nu har fået lavet på sin hånd.

LÆS OGSÅ: Huske du Sidney Lee i 'Singleliv'?

- Det var en vi havde snakket om at skulle have lavet. Han ville også have haft skrevet mit navn på hans finger, så jeg tænkte, vil ville have lavet den alligevel, fortalte hun rørt til Se og Hør.

Rettelse: I en tidligere udgave af artiklen var Numse Rasmus fejlagtigt omtalt som Rasmus Røv. Vi beklager.