Og som altid i matchende outfits. (Foto: Janus Nielsen)
Og som altid i matchende outfits. (Foto: Janus Nielsen)

SE HER: Tro kopi af Anders og Torben

Først kom Barbie og Ken - nu kommer Anders og Torben.

Ifølge kunstneren Frederik Emil Pallesen er der sket et boom i lejetøjsmarkedet, hvor kunstnere laver figurer, som man ellers normalt ikke vil se om actionfigurer.

- Det, tænkte jeg, kunne være sjovt at lave med nogle danske figurer, fortæller Frederik til Realityportalen.

Århusianeren Frederik Emil Pallesen fik derfor ideen til at lave tvillingerne Anders og Torben som voksfigurer, som for ham er kunst på lige fod med et maleri.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde

- De er nogle skønne typer, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave dem. De er jo legendariske. Man kan jo ikke lade være med at forelske sig i dem, siger Frederik Emil Pallesen til TV MIDTVEST.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben går i reality-stjernernes fodspor

Ideen er dermed ikke kommet fra tvillingerne selv, men ifølge artiklen hos TV MIDTVEST har både Anders og Torben fået et eksemplar af figurerne, og de finder ideen sjov.

Til Realityportalen fortæller Frederik, at han har fået stor efterspørgsel fra folk, der gerne vil købe figurerne, men det kan ifølge Frederik ikke lade sig gøre.

- Du kan sammenligne voksfigurerne med et portræt, og det er sjældent set, at man laver det samme portræt flere gange, det er ikke det, der interesserer mig i hvert fald. Anders og Torben figurerne var en gave til drengene og de kan derfor ikke købes på eBay, fortæller Frederik.

Frederik laver også andre figurer og har blandt andet lavet et eksemplar af Jesper Buch fra 'Løvens hule', som han sælger på eBay.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører pinlig bommert 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Mon en værdiansættelse på 1milliard er realistisk for den her figur? #løvenshule #bootlegtoy #fep #fanart #toypics #toyartistry #toycollector #feptoys

Et opslag delt af FEP (@frederikemilpallesen) den