SE BILLEDET: Ung mor viser nyfødt datter frem

'De unge mødre'-deltageren viser stolt sin søde datter frem.

Simone Pedersen har de seneste dage kunnet kalde sig mor til to, efter  ‘De unge mødre’-deltageren onsdag aften fødte en sund og rask pige efter et akut kejsersnit. Det afslørede hun torsdag på sin Instagram-profil.

– I går aftens klokken 20:39 kom den her smukke prinsesse til verden ved et akut kejsersnit, skrev Simone til billedet og fortsætter:

– Hun vejer 3010 gram og er 46 centimeter lang. Hun er så perfekt! Vi er trætte – udmatte – poser under øjne, men kunne ikke være højere på lykke, fortalte hun om datteren, der først skulle være kommet til verden den 11. november, men altså ikke kunne vente.

LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

'De unge mødre'-seerne kommer ikke til at følge med i Simones liv som mor til to. Hun har nemlig valgt at holde en pause fra reportageserien for i stedet fokusere fuldt ud på den nye tilværelse.

Det afholdt dog ikke folkene bag 'De unge mødre' fra at besøg Simone og den nybagte far, Kasper, på hospitalet. Det afslører de på Instagram, hvor de har delt billede af den nyfødte pige og forældreparret.

- Vi har været på barselsbesøg i dag, og vi kan heller ikke få armene ned over, hvor cute hun er! Verdens største tillykke til de stolte forældre, skriver 'De unge mødre'-redaktionen til billederne.

Historien melder intet om, hvorvidt der blev foretaget optagelser under barselsbesøget. Men måske får seerne alligevel lov til at se lidt til den lille piges første dage på jorden.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

Det kan du se herunder:

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster