Remee og Mathilde: Derfor holder vi fast i to bopæle

Selvom Remee og Mathilde er kærester og har to piger sammen, har de stadig adresse to steder.

Remee S. Jackman og Mathilde Gøhler valgte sidste år at åbne helt op om, at de befandt sig midt i en krise og derfor havde søgt hjælp hos en partereapeut. De valgte endda at flytte hver for sig. En del af problemet gik på, at Mathilde ønskede sig et barn mere, men at graviditet nummer to ikke lykkedes ved de første mange forsøg.

I dag er parret stadig kærester, hvilket blandt andet skyldes, at de i efteråret blev forældre til deres andet barn sammen, da Mathilde fødte datteren Lelou. I forvejen har de Kenya på 6.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

Alligevel har de valgt at holde fast i at have to adresser. En adresse i det mondæne Nordsjælland og en adresse i indre by i København, hvor deres lejlighed ligger lige over for Kongens Have.

- Der er en meget god balance, og det er meget logisk, hvornår det giver mening at være i huset deroppe, og hvornår det giver mening at være inde i lejligheden. Og der er sådan forskellige formål og forskellige værd og forskellige projekter, forklarer Remee i det nye afsnit 'Remee og Mathilde'.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben dropper papfigurerne: Thailand kalder

Også Mathilde føler, at der er ulemper og fordele ved hvert sted, og derfor giver det mening at holde fast.

- Jeg synes, vi er gode til at mærke efter, hvornår vi lige har brug for lidt ro oppe i Vedbæk, og typisk hvis vi skal noget, er det hyggeligt at være inde i byen, for der har vi mere fleksibilitet, siger 29-årige Mathilde og uddyber:

- Det er vildt hyggeligt det der med, at man bare kan gå ud og spise, hvis man har lyst og energi til det om aftenen. Det gør vi ikke rigtig oppe i Vedbæk, der bliver vi  mere i huset. Det er vidt forskellige liv, vi lever begge steder. Men et miks af begge ting det er vildt dejligt, synes jeg.

Se 'Remee og Mathilde' lige nu på discovery+.

LÆS OGSÅ: Prins Christian hængt ud: Drama på skiferie