Læs om de kendtes ønsker for 2024 herunder.
Læs om de kendtes ønsker for 2024 herunder.

WHAT: De kendtes ønsker for 2024

Her fortæller en række danske kendisser om deres ønsker for året.

Vi skriver 2024, og dermed har vi taget hul på et nyt år fyldt med håb, forventninger og spændende muligheder. En håndfuld kendte afslører her, hvad deres største ønske er for det nye år.

Artiklen fortsætter under videoen:

Status quo

Remee Jackman lever livet i bedste velgående, og det håber han at blive ved med. – Jeg vil gerne være sund og rask og taknemmelig. Livet er fantastisk, og det skal det bare blive ved med at være, lyder det fra den 49-årige hitmager.

Remee til N´age 20 års dag
Remee til N´age 20 års dag

Stærk krop

Therese Glahn laver mange forestillinger, hvor hun danser og bruger sin krop ekstremt meget. – Jeg ser frem til at fortsætte det meget stærke fysiske arbejde, som jeg laver. Jeg er virkelig taknemmelig for, at min krop stadig er stærk nok til, at jeg kan bruge den, som jeg gør, fortæller den 53-årige skuespillerinde.

Therese Glahn (Foto: Janus Nielsen)
Therese Glahn (Foto: Janus Nielsen)

Lysere tider

– Jeg håber på, at jeg kan blive færdig med nogle uafsluttede optagelser, der måtte bremses, fordi nogle selskaber gik konkurs. Derudover håber jeg, at vores branche igen kommer rigtig op at køre i det nye år, lyder det fra Johanne Louise Schmidt, 40.

Johanne Louise Schmidt til Robert Prisen 2023. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Johanne Louise Schmidt til Robert Prisen 2023. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Stort ønske

– Rent arbejdsmæssigt får jeg et dejligt 2024 med en masse skønne og forskellige jobs. Men mit største ønske er bare, at vores politikere tager deres ansvar på sig. Verden er et værre sted. Jeg håber på fred og frihed, og så håber jeg på, at der bliver gjort noget for vores klima, slår 46-årige Jakob Fauerby fast.

– Min far sagde til mig, da jeg var
barn, at jeg ikke måtte se Peterskirken, før jeg havde set Viborg
Domkirke. Det var som om, at jeg
skulle kende mit land. Så jeg har
været på rigtig mange Danmarksferier som barn, fortæller Jakob
– Min far sagde til mig, da jeg var barn, at jeg ikke måtte se Peterskirken, før jeg havde set Viborg Domkirke. Det var som om, at jeg skulle kende mit land. Så jeg har været på rigtig mange Danmarksferier som barn, fortæller Jakob

Håber på gennembrud

– Jeg håber, at min og Niels Gråbøls film kommer igennem på Filminstituttet. Vi har skrevet i et halvt år, og vi har også skrevet det om igen, siger den 60-årige skuespiller, Søren Fauli, som håber, at der kommer gennembrud i projektet i 2024.

Søren Fauli (Foto: Lars E. Andreasen)
Søren Fauli (Foto: Lars E. Andreasen)