Remee afslører fortid i fængsel

Remee har både lavet hærværk og været i fængsel, afslører han.

To nye afsnit af Remee og Mathilde' kan nu ses på Discovery+, og her fortæller Remee om sin dystre fortid, som både byder på hærværk og fængsel. Men det står hurtigt klart, at han måske slet ikke er så meget gangster og rod, som han gerne ville være i sine unge dage som rapper.

- Vi var 13-14 år, vi vidste ikke en skid, vi var totalt bonderøve fra Solrød, vi skatede nede på Jersie station, og så lå inde vi under broen op til stationen og malede med Posca tusser. Vi var så dumme, vi lå i dagevis og malede, fordi det tog så lang tid med de der Poscha tusser, og så på tredjedagen kom ham stationsmanden ned og siger, hvad fanden har I gang i. Og så bliver vi trukket ind, fortæller Remee og fortsætter:

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

- Og det var mig og min fætter og min bedste ven Lorenzo. Ryger vi i spjældet, får vi bøder, eller hvad sker der? Jeg var rædselsslagen, og så siger de, det bliver minimum 500 kroner per næse, og så siger min bedste ven, hvad så, hvis man ikke har tegnet nogle næster?

Remee er flad af grin over historien fra hans barndom, men han indrømmer også, at han ikke lærte lektien af at blive hevet ind og at skulle stå skoleret.

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

- Senere laver vi også noget hærværk - nogle dumme dumme drengestreger, og der ender vi med at ryge i detentionen, så jeg har faktisk været i fængsel i én dag. Der ligger jeg og tænker, okay det var faktisk et ret fedt fængsel, de havde bygget der i Karlslunde, det var helt nybygget, så det var ikke så uhyggeligt. Det er så tæt, jeg er kommet på at være real gangster, slutter Remee.

Se hele klippet herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab