Provokeret Wafande: Hun har det for nemt

Kendisbesætningen, der sejler 'Over Atlanten', er nået halvvejs på turen, og der er ikke meget filter tilbage.

Musikeren Wafande er lettere utilfreds ved at være ombord på sejlskibet, der skal sejle ham og de fem andre danske kendisser 6.000 kilometer over Atlanterhavet. I seneste afsnit af  'Over Atlanten' er det 21-årige YouTuber Julia Sofia, som det går udover.

Wafande er utilfreds med arbejdsfordelingen på båden og skal bruge mere end søsyge som grund til at lade sine medpassagerer slippe for vagterne.

- Måske har jeg været lidt efter Julia. Jeg synes, hun har det lidt for nemt nogle gange. Jeg synes, hun bliver baby'et. "Åh, jeg har det hårdt" og det ene og det andet. Jeg har da også haft det halvdårligt. Jeg har godt nok ikke været søsyg, men jeg kunne da godt have snydt mig til et par ekstra timers søvn, hvis det var det, lyder det bittert fra ham.

LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk

Da OL-guldvinder Martin Kirketerp må minde musikeren om, at han skal overholde vagtskiftesystemet, for at båden kan drive fremad, og at dem, der er syge, har lov til at gå ned og hvile sig, lader Wafande som om, han også er syg.

- Puha, jeg har det dårligt. Det har jeg. Puha, nej, hvor er det hårdt, lyder det sarkastisk fra Wafande.

LÆS OGSÅ: Ærlige Geggo deler et rørende spørgsmål

Ikke engang Katerina Pitzner, som han har skabt et helt særligt bånd til, kan få ham til at ændre  sin attitude. Da hun beder ham være sød og glad, er beskeden fra ham ikke til at tage fejl af:

- Ej men altså, det er snart slut med det dér søde og glade.

'Over Atlanten' sendes hver søndag klokken 10 på Dplay.

LÆS OGSÅ: Har du set det? Frækt, nyt realityprogram slår rekorder

Se klippet herunder, hvor Wafande brokker sig

LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden