Ditte Julie deler ærlig video: Opløst i tårer

Det er ikke alle billeder på Instagram, der er poleret.

Bageekspert Ditte Julie Jensen kan begynde at se lyset for enden af tunnelen. I mere end et halvt år har hun kæmpet for at flytte ind i sit drømmehjem, og nu tør hun godt tro på, at det faktisk sker.

- I søndags sad jeg ude i mit hus og græd af taknemmelighed. Jeg har kæmpet for denne drøm. Flere gange har jeg haft min tvivl, flere gange har jeg været ved at give op, men helt nede i min mave har jeg haft troen på projektet. Mit hus tager i den grad form i disse dage, og hver dag bliver drømmen og mine valg om mit kommende hjem til VIRKELIGHED, fortæller Ditte Julie i et opslag, hvor hun både deler billeder og en video, hvor hun er opløst i tårer.

LÆS OGSÅ: Chok-exit i 'Vild med dans': Ufrivilligt farvel

- Så er Tudemarie på banen igen. Men lige nu græder jeg ikke, fordi det er hårdt, men fordi det er en ekstrem lykkefølelse at sidde ude i sit hjem, og det rent faktisk ligner et hjem nu. Væggene er bare så pæne, i morgen bliver der lagt gulv, og næste mandag begynder de at sætte køkken op, og så skal jeg bo her endelig, fortæller Ditte Julie i videoen.

Børnene er med hele vejen

I hele processen har Ditte Julie også haft sine to børn Karla og Albert med, og de var naturligvis også med ude og se gulvet blive lagt, så de også kan få følelsen af, at det hele begynder at tage form.

LÆS OGSÅ: UPS: Thomas Blachman taler over sig

Det sidste halve år har Ditte Julie boet rundt omkring i lejede boliger og hos familie og venner, da hun opsagde sin lejlighed på Amager med troen på at kunne bo i huset under renoveringen, men det måtte hun indse ikke var en umulighed.

Til september kan Ditte Julie og hendes to børn langt om længe flytte ind i det hus, der er skabt for familien, og som vil give dem minder med i bagagen for evig tid.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Har været single længe

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen)