WHAT: Umut vil fri til kæresten

Umut Sakarya vil gå på knæ for sin kæreste, og han afslører også, hvor mange børn parret vil have sammen.

Det var en glad Umut Sakarya, som HER&NU mødte på den røde løber til Reality Awards 2022.

Kæresten, 23-årige Johanne Havshøj, var derhjemme for at skrive bachelor, mens festlighederne stod på. Men selvom Umut ikke havde hende ved sin side, så var hun i den grad i hans tanker.

- Det går rigtig godt. Det kunne ikke have gået bedre. Vi har det dejligt. Vi bor sammen og ser film sammen og spiser sammen, fortalte den 31-årige kok.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

Da han fik spørgsmålet om, hvorvidt han vil gå på knæ for kæresten på et tidspunkt, tøvede han ikke med at svare.

- Det kommer nok til at ske på et eller andet tidspunkt. Og at få børn og alt det der. Der føler jeg mig helt tryg, lød det fra en forelsket Umut.

Han er heller ikke i tvivl om, at han gerne vil have en stor familie.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

- Selvfølgelig skal jeg finde ud af med min kæreste, hvor mange vi skal have. Men jeg vil gerne have mange børn. På et eller andet tidspunkt skal der være nok til, at det er et fuldtidsjob i sig selv. Der skal være mange Umut'er, små børn med overskæg, der render rundt. Så man kan lave et fodboldhold eller baskethold. Nu må vi lige se, hvor mange vi kan få, grinede Umut.

Parret mødte hinanden tilbage i november 2020. Dengang havde Umut slet ikke regnet med, at han var klar til at forelske sig igen, da han i foråret samme år var kommet ud af et forhold på cirka 2,5 år med Clara Cornelia. Men nu ser det ud til, at Umut endelig har fundet kvinden i sit liv.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen single igen: Jeg er bange for livet