Ditte Julie lykkelig: Så kom dagen endelig

Ditte Julie smiler ekstra meget for tiden.

Det er vist næppe nogen overdrivelse at sige, at iværksætter Ditte Julie Jensen har knoklet for at få dit nye hus på Amager klar. Datoen for, hvornår hun skulle flytte ind, er hele tiden blevet flyttet, men nu ser det ud til, at Ditte Julie ikke er langt fra mål.

- Så kom dagen endelig!!! REJSEGILDE i huset. Tilbygningen er oppe, huset i sin rå helhed står, skriver Ditte Julie i et opslag og tilføjer:

- Jeg har ventet på denne dag i et år, og nu er huset den størrelse, som jeg ønskede det. Shit en rejse for at komme hertil. Jeg kan slet ikke forstå, vi snart er i mål.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par tager stort skridt

Ditte Julie har siden starten af året boet rundt omkring, da hun opsagde sin lejlighed på Amager med håb om at kunne rykke ind i husets kælder, men den plan måtte hun sande at være umulig. Hun har derfor været rodløs, og det har sat sig i den altid smilende bage-ekspert, da hun også har to børn, der skal have en base.

- Siden januar har jeg boet i en kuffert og skiftet hjem hver 7. dag med mig selv eller med mine børn. Det er noget, som stresser kroppen. Jeg trænger sådan til at finde en fast base, sådan skrev Ditte Julie tilbage i april.

LÆS OGSÅ: Et-års fødselsdag: Fest for fuld skrue

Og nu er der altså ikke længe til, at dette bliver en realitet. 1. september forventer Ditte Julie at kunne rykke ind i huset på Amager.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Har været single længe

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen)