Ditte Julie lykkelig: Endelig sker det

Ditte Julie har stadig intet sted og bo, men alligevel smiler hun.

Endelig får Ditte Julie Jensen, kendt fra 'Den store bagedyst' og 'Over Atlanten' vind i sejlene. I slutningen af 2021 købte Ditte Julie et hus på Amager, hvor alle hendes byggedrømme skulle udleves, men alt er ikke gået efter planen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer

For i februar 2022, da Ditte Julie ville flytte ind i husets kælder, mens resten blev renoveret, kunne møblerne ikke komme ind. Og det er ikke den eneste modvind, der har mødt bagedronningen.

- Det er en svær tid at få håndværkere, boliglån, priser, alt er i restordrer, og man kan ikke få leveret nogen ting. Vi har ventet på byggetilladelse fra kommunen, og den har vi endelig fået, så nu kan vi gå videre, og det gør, at mit hus står færdigt til efteråret, smiler Ditte Julie glad til fredagens reality-fest, Reality Awards, hvor hun i øvrigt vandt titlen som årets boss lady.

LÆS OGSÅ: Spottede du et kendt ansigt? Stor skuespiller-stjerne med i X Factor'

Selvom Ditte Julie er glad, så er der stadig én ting, der bekymrer hende.

- Hvor jeg skal gøre af mig selv og mine børn indtil da, det ved jeg ikke. Lige nu virker fyret ikke, og nu skal de til at udvide huset, så en del af kælderen skal tages i brug, så jeg ved ikke endnu, hvad jeg gør. Men det bliver godt en dag, fortæller en glad Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: Populært boligprogram er tilbage: Mød alle deltagerne her