Nathalie giver status som mor: Det har været en hård start

Selvom Nathalie elsker din nye rolle som mor, så indrømmer hun også, at det har været en hård opstart.

Nathalie Mathorne og manden Mads Mathorne Jakobsen har kæmpet for at blive gravide, men i marts kunne de endelig offentliggøre, at de ventede barn til efteråret. Nathalies graviditet gik godt, men det var en lang og sej fødslen, og jordemoderen måtte til sidst hjælpe den lille dreng ud med sugekop den 2. oktober 2020.

Ifølge 'Forsidefruer' Janni Ree, der er den stolte mormor, har Nathalies søn kolik, men det viste sig at være noget andet, der var årsag til den lille drengs skrigeture.

LÆS OGSÅ: Trækker sig efter skarp kritik

- Han har ikke haft kolik, men han har det, der hedder silence refluks. Det er, hvor der er meget tilbageløb med mavesyre. Han er kommet i medicinsk behandling og er blevet en meget glad dreng. Det var hårdt i starten med skrigeture dagen lang, fortæller Nathalie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde

Trods den hårde opstart er Nathalie lykkelig for sin nye titel og rolle som mor, og det går heldigvis i den rigtige retning nu.

- Det har været en hård start, da Hubert har grædt meget. Men jeg elsker alt ved det. Vi begynder ligeså stille at blive det bedste team Hubert og jeg, fortæller Nathalie.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Sådan begyndte min karriere

Se det søde billede af mor og søn herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nathalie Mathorne (@nathalie.mathorne)

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg er gravid: Sådan har de første tre måneder været

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i 'Forsidefruer'