Nanna-Johanne og Michael med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. (Foto: Niels Henrik Dam)
Nanna-Johanne og Michael med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. (Foto: Niels Henrik Dam)

Nanna-Johanne efter brylluppet: Derfor har Michael taget mit efternavn

'De unge mødre'-deltagerens nye mand har taget hendes efternavn, mens hun også selv har foretaget en mindre ændring i sit navn.

Lørdag den 27. juli stod i kærlighedens tegn for 23-årige Nanna-Johanne og kæresten gennem ti måneder, den ti år ældre Michael. Her sagde parret ja til hinanden og blev gift.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup

– Vi bliver bare de tætteste, hvilket passer os rigtig godt. Der har været lidt familiedrama og sådan, så vi bliver ikke helt så mange, som vi først havde troet, men det vigtigste er, at de, som har lyst til at komme og fejre den store dag, kommer. Det skal nok blive en fantastisk god dag alligevel, fortalte den unge mor til Realityportalen inden festlighederne.

Og det blev i den grad en fantastisk dag. Det fortæller Nanna-Johanne efter brylluppet, hvor det hele for alvor er ved at gå op for parret, at de er mand og kone.

- Det gjorde det helt sikkert. Der var nogle småfejl hist og her, men det var ikke noget, der gjorde noget. Det var en helt fantastisk dag. Det er skønt at være gift! Det er først nu, at det sådan RIGTIG er ved at gå op for os, lyder det fra 'De unge mødre'-deltageren.

LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan Michael friede til Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse

Skifter navn

Med brylluppet skal de to også til at vænne sig til nye navne. For den unge mor bliver det ikke den helt store omvæltning, da hun blot har fjernet efternavnet Jensen, men hendes nygifte mand har smidt Christensen væk og erstattet det med 'De unge mødre'-deltagerens Fonnesbæk

- Jeg ville være ked af at gå af med Fonnesbæk, da Julius og Miclas også hedder Fonnesbæk. Så vi blev enige om, at det var det, vi skulle hedde, siger hun.

Nanna-Johanne har tidligere fortalt til Realityportalen, at seerne godt kan glæde sig til at følge med i brylluppet i ‘De unge mødre’ på Dplay og Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet