Nadia Shila raser over haters: Det er ikke alt, I ser

Nadia Shila forstår ikke, at folk finder det okay at blande sig i andres liv.

Nadia Shila kendt fra 'De unge mødre' og fra DR programmet 'Hjemløs på Instagram' modtager jævnligt hadbeskeder på de sociale medier fra folk, der har en negativ mening omkring hende, og nu har hun fået nok. I et langt opslag på Instagram raser hun over de mennesker, der tror, at de ved alt om, hvad der foregår i hendes liv.

- Jeg kan godt blive lidt mavesur, når fremmede (haters) skriver; "Stakkels hendes børn", "Hvor er det forfærdeligt, at hun er gravid, eller "Hun burde blive tvangssteriliseret", skriver Nadia Shila i opslaget på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne er blevet indlagt

Nadia Shila, der har sønnerne Kyle og Hayden samt datteren Hope, forstår ikke, hvordan fremmede mennesker kan tro, at de har ret til at give deres besyv om andres liv.

- Jeg er klar over, at jeg har lavet fejl i min fortid, og det bøder jeg stadig for, og det er ikke glemt. Det er ikke noget, jeg kan ændre på nu, og det er absolut ikke noget, der påvirker mine evner som mor, skriver Nadia Shila.

Nadia Shilas søn Kyle fra et tidligere forhold er anbragt i Danmark, mens hun sammen med manden Jeremy bor sammen med børnene Hayden og Hope i Los Angeles, og sammen venter parret deres tredje barn.

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Mine børn får mad på bordet

I opslaget på Instagram har Nadia Shila brug for at remse alle de normale forhold op, som børnene lever under.

- Mine børn trives, min kære datter kan tælle til tyve, hun kan hele alfabetet. Min søn er ved at lære at tale, han går, og han udvikler sig helt korrekt. Mine børn får mad på bordet og rent tøj på kroppen, de har alderssvarende legetøj og ting, der kan udfordre dem begge, skriver Nadia Shila og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz har navne klar til lillesøster

- Min datter har et hjerte af guld, hun er venlig, hun elsker dyr, og hun er ufattelig viljestærk. Hayden er en elektroniknørd, han er observerende, nysgerrig og rar. Han smiler stort set altid og har let til latter, skriver Nadia og tilføjer, at det ikke er alt, som folk ser.

- Jeg vælger at lægge naturlige billeder af momenter ud, hvad end det er med sure eller glade børn. Men det er ikke alt, I ser, og det er ikke alt, jeg har behov for at dele. Min profil skal ikke virke opstillet og falsk.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg har super dårlig samvittighed

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Jeg kan godt blive lidt mavesur når fremmede (haters) skriver "stakkels hendes børn" og "hvor er det forfærdeligt at hun er gravid" eller "hun burde blive TVANGSsteriliseret" .... Hvad gør at fremmede mennesker tror at de har ret til at give deres besyv om andres liv eller livsstil? Det er ultimativt det samme som hvis jeg gik hen til en fremmede kvinde på gaden og sagde "Poor your child, you are holding your child's hand wrong, shame on you!" Jeg ville få en lussing der sang. Jeg er klar over at jeg har lavet fejl i min fortid, det bøder jeg stadig for, og det er ikke glemt.. Det er heller ikke noget jeg kan ændre på nu, og det er absolut ikke noget der påvirker mine evner som mor. Mine børn trives, min kære datter kan tælle til tyve (i streg) hun kan hele alfabetet og er ufattelig problem solving. Min søn er ved at lære at tale, han går, og han udvikler sig helt alders korrekt. Mine børn får mad på bordet og rent tøj på kroppen, de har alders korrekt legetøj, og ting der kan udfordre dem begge. Min datter har et hjerte af guld, hun er venlig, hun elsker dyr, og hun er ufattelig viljestærk. Hayden er en elektronik nørd (ja, det er kommet bag på mig) og hygger sig egentligt bedst ved at sidde og se Blippi og løse problemer med sit legetøj. Han er observerende og nysgerrig og rar. Han smiler stort set altid og har ufatteligt let til latter.. Men det er ikke alt i ser, og det er ikke alt jeg har behov for at dele, for min profil skal ikke virke opstillet og falsk.. Jeg vælger at lægge naturlige billeder af momentet ud, hvad end det er med et surt eller glad barn. Der går rygter rundt om at vi lever af "færdigmad" og jeg kan simpelthen ikke se hvor disse individer får deres historier fra. Jeg prøver som regel at lave varieret kost der består af, kød, grøntsager, kartofler, ris, grovpasta, etc. En sjælden gang Imellem gør vi det nemt og køber en pizza på hjørnet, and so what? Ingen af mine børn er overvægtige, jeg er ikke overvægtig, min mand er ikke overvægtig, så hvad vedkommer vores kostvaner i realiteten fremmede mennesker der intet har med min familie og jeg at gøre? Bare lige en lille rant. Jeg ønsker jer en fantastisk dag. ❤

Et opslag delt af Nadia Shila Gozdan (@nadiashila) den