Linse med ny rørende hyldest til Alba

Linses barnebarn Alba lægger navn til den nye parfume i Lenina Coleman serien.

Linse Kessler tog navn til Lenina Coleman, da hun fik sin nye skønhedsserie i Mobbers navn, hvor hun også lavede en parfume med en hilsen til sin mor. Det var den første parfume i en serie, der i dag også består af cremer, deodorant og makeup wipes. Linses produktudvalg stopper ikke her, og snart kommer en parfume i barnebarnet Albas navn.

- Hele Lenina Coleman konceptet er lavet, fordi jeg savnede veganske produkter. Min første idé var en duft, fordi jeg ikke kunne finde en duft, som jeg rigtig godt kan lide. Snart kommer min næste parfume 'Alba', og det er ikke fordi, at jeg skal hele Bryggen rundt, men Mobber, Alba og Geggo, det er jo mine tre øjesten, fortæller Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse raser: Bryggen flyder med affald

Linses parfume, som var dedikeret til Mobber, er med guldskrift på flasken og træ i toppen.

- Den nye parfume skal være lyserød og rigtig girly. Der kommer sølv i stedet for guld, men ellers bliver det samme flaske og i æsken med træ inspireret er Peter Beier chokolade, men duften er i den helt anden ende. Den er meget blid og meget young, selvom duften er til alle. Den er meget unik, jeg elsker den, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig

Det var det lyserøde design, der fik Linse til at indse, at parfumen skal hedde 'Alba'.

- Alba er jo bare pink og lyserød, og alt skal være i de farver, så jeg tænkte, at den skulle hedde Alba. Så jeg ringede og spurgte Geggo og Cengiz, om de var cool med det, og de synes bare, at det var sødt, så nu gør jeg det. fortæller Linse, der forventer, at parfumen kan købes i slutningen af august.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

Den nye duftedronning

Linse har store forventninger til Lenina Coleman serien, som allerede sælger rigtig godt.

- Jeg ser min selv som den kommende veganske duftedronning. Jeg kunne også kalde mig selv lugtekonen, det lyder bare ikke så godt, griner Linse, der også har den tredje parfume i tankerne, som skal dedikeres til datteren Geggo.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

- Det bliver næsten for plat at kalde den Geggo, men det kan godt være, at den skal hedde noget, som jeg kalder Geggo. Det har jeg tænkt lidt over, da jeg valgte Alba.

Linses produkter kan blandt andet købes online hos Matas, men snart er de også i de fysiske butikker.

- Jeg håber, at produkterne komme i butikkerne hos Matas inden for de næste to måneders tid, fortæller Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste