Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

'Familien fra Bryggen'-stjernen flyttede i sidste uge ind i sit nye hus.

I slutningen af 2018 kunne Linse fortælle, at hun havde besluttet sig for at stoppe sit eventyr i Spanien. Savnet til hendes familien var for stort, så hun havde besluttet sig for at flytte permanent tilbage til Danmark. 

‘Familien fra Bryggen’-stjernen kunne dog ikke vende tilbage til sit elskede Islands Brygge, da hun havde fremlejet Moppers lejlighed, som hun nu ejer, ud til Cengiz’ bror. Derfor flyttede hun ind i en treværelses lejebolig på 88 kvadratmeter - kun 200 meter fra Geggo, Cengiz og Albas lejlighed i det nybyggede Øresund Park nær Amager Strand.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Linse fortalte dog tilbage i marts, at det ikke var hendes plan at blive boende i lejligheden på sigt. Aller helst vil hun gerne tilbage til Bryggen, men da hendes hunde ikke kan gå på trapper, er det nødvendigt med et sted med elevator eller have, hvilket ikke er nemt at finde på Islands Brygge.

- Jeg er derfor nødt til at finde et sted i nærheden. Måske bliver jeg her på Amager, men der hvor jeg bor nu, er det jo kun til leje, og jeg kan godt lide at bo i noget, der er mit. Så er det også sværere at smide mig ud, hvis mine hunde gør eller lignende. Så på et tidspunkt skal jeg i hvert fald købe noget, måske engang til næste år. Men nu må vi se, fortalte hun dengang til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Nu viser det sig, at Linse har gjort noget ved sine overvejelser og købt et hus:

- Jeg flyttede ind sidste mandag. Det er stadigvæk på Amager - jeg flytter aldrig fra Amager. Men det er ikke på Bryggen, da jeg ikke kan bo der med mine hunde, for der er ikke rigtig nogen huse på Bryggen, og jeg skal have en have. Den største grund til, at jeg er flyttet, er jo mine hunde. Den lejlighed, jeg havde, var en toværelses på fjerde sal, og den var skide god og helt ny, men det var kun en midlertidig lejlighed, indtil jeg lige fandt ud af, hvad jeg skulle. Jeg har hele tiden gerne villet købe noget, men jeg skulle lige finde det rette, og det har jeg gjort nu. Jeg tænker, at jeg vil blive gammel her, fortæller Linse glad til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi stopper med ‘Bryggen’, når ..

Drømmehuset gennem otte år

Det viser sig, at Linses nye hus ikke et et hvilket som helst hus på Amager. Det er nemlig et hus, som hun længe har drømt om at eje.

- Jeg har faktisk været forelsket i huset i otte år. Jeg var ude at kigge på det for mange år siden, og der havde jeg allerede kigget på det et par gange, fordi det er så fint. Det er noget gammelt lort fra 1932, og jeg elsker det. Og pludselig en dag ringede min veninde, der bor i nærheden, og sagde, at nu var det til salg, og så slog jeg til. Så var det bare med at få banken i gang, så jeg kunne købe det. Og da de så ringede og gav grønt lys, så var jeg bare super glad, forklarer Linse.

LÆS OGSÅ: Didde afslører: Overvejer at flytte tilbage til København

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

- Der er en masse K3'er på, så der er en masse ting, der skal laves, men det bliver hen ad vejen, når der lige bliver penge til det. Men det er ikke noget med, at det regner gennem taget eller er skimmelsvamp eller lignende. Så jeg kan sagtens bo i det, men der skal et nyt tag på på et tidspunkt. Men her er så hyggeligt, og jeg har en kæmpe have, da grunden er 1800 kvm. Jeg har et drivhus, jeg har nødder, vindruer, brombær, hindbær - det er det vildeste! Huset er også 150 kvm, så det er ret stort til mig. Jeg leger derfor lidt med tanken om at lave loft til kip, men samtidig vil det også ødelægge den romantiske gamle stil, så nu må vi se, hvad jeg lige gør. Det finder jeg ud af med tiden, fortsætter hun og tilføjer:

- Det tager mig et kvarter i bil at komme hen til Geggo, Cengiz og Alba, så det er stadig nemt, men selvfølgelig lidt længere end før. Men de har allerede besøgt mig to gange på ti dage. Det er også fedt, for de kan tage deres tre hunde med herhen, og så suser de bare rundt og leger i den store have. Det er bare noget helt andet end før. Geggo og Cengiz vil jo også gerne i hus, så jeg prøver at lokke dem hen til mig, så vi kan bo tættere på hinanden igen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem