(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Linse afslører: Sådan mødte jeg Moster Niller

Det er faktisk Ronni Garners fortjeneste, at Linse og Moster Niller mødte hinanden og blev venner.

Linse og Moster Nillers har blot kendt hinanden siden år 2013, men på trods af, at venskabet er relativt nyt, så er 'Bryggen'-dronningen og altid farverige Moster Niller rigtig gode venner. Under Realityportalens besøg hos Linse på det bed & breakfast, hun åbner 24. marts på Costa del Sol i Spanien, fortalte hun, hvordan hun mødte Moster Niller.

- Ronni Garner ringede og spurgte, om jeg ville være med i ’Lidt for blond’, og jeg tænkte: "Okay, jeg kan altså ikke synge ligesom Ronnie, men jeg sagde ja". Så skulle vi ud og optage musikvideoen til sangen, og Ronni fortalte, at der kom en make up-artist, og det var så Niller. Dengang var han faktisk ikke så dygtig til make-up som nu, men jeg synes, at han var skide sød. Og så var han dygtig til kunstige vipper, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Boede sammen

Siden dengang har Linse og Moster været venner, og endda så gode venner, at de på et tidspunkt boede under samme tag.

- Vi har hængt ud siden. Vi prøvede lige at bo sammen, for Niller boede ofte på folks sofaer og i lejede rum. Jeg tænkte, at han godt kunne bo hos mig, for jeg kunne godt bruge ham til hundene, og når jeg skulle noget og til make-up og hår. Så er han jo også sød, og vi spiller kort. Vi spiller 500, siger Linse, der dog måtte indse, at de ikke kunne bo sammen.

- Det gik ikke. Jeg kan ikke dele toilet og køleskab med andre. Det er jeg ikke så god til. Så fandt han sit eget sted på Bryggen, fortæller Linse.

LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen i pinlig navnefejl: Jeg har ingen ord

Sammen i Spanien

Nu forsøger de to venner dog endnu engang at bo sammen, men på lidt andre præmisser end sidst. Moster Niller flytter nemlig med Linse til Spanien, men han får denne gang sit eget køkken og toilet i underetagen i det hus, Linse skal bo i med hundene Jytte og Chino. Linse glæder sig over, at han flytter med.

- Jeg synes det er rigtig fint, at han tager med til Spanien. Han er rigtig godt selskab, og Fremtids-Peter er også glad for ham. Han er nem at omgås, og så er han bare sjov at have med ned ad Paseoen. Jeg kan være helt i fred. Peter og jeg kan bare gå helt almindeligt. De glor på Niller og tænker: ”Hvad fanden var det, der kom der?”. Vi har vores helt eget juletræ, og det er moster Niller, fortæller Linse med et stort smil.

LÆS OGSÅ: Linse i Spanien: Jeg ville have haft Mopper med