Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Det viser sig, at Linse har et godt øje til en fyr i tv-branchen.

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' skal Linse en tur i aftenshowet for at fejre Dannebrog. Sammen med Moster Niller cykler hun i regnvejr ind til Rådhuspladsen, hvor Linse skal interviews af blandt andet Kåre Quist, som det viser sig, at Linse har et chrush på.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

- Jeg er helt vild med ham. Jeg synes, Kåre er en rigtig flot fyr, han er et godt stykke mandfolk, og jeg har altid syntes det, jeg har mødt ham før, og han er virkelig dejlig. Lad mig sige det sådan her, hvis han siger til mig "Hva' Linse skal vi snuppe en tur", så siger jeg"Det kan vi godt Kåre". Jeg vil gerne flirte lidt med ham, men det er ikke, fordi jeg tænker, at så vil han gerne være kæreste med mig, lyder det fra Linse.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

Men det klinger lidt hult, når hun få sekunder efter lyder som en sød lille folkeskolepige og prøver at sætte deres navne sammen for at finde ud af, om det vil lyde bedst med Linse Quist eller Kåre Coleman.

Før det kan lade sig gøre, skal Linse dog lige have vippet Kåre Quists kone, Tine Røgind, af pinden, men i første omgang får hun da den ellers så erfarne tv-vært til at rødme på live fjernsyn i bedste sendetid.

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Se det sjove klip herunder og se med aften kl. 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi stopper med ‘Bryggen’, når ..