Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Linse vil gerne holde drømmemanden hemmelig.

Det er ikke længe siden, at man i 'Familien på Bryggen' kunne se, at Linse var kommet på Tinder, da hun godt kunne tænke sig at finde en mand eller bare få noget sex. Desværre er det ikke helt lykkedes hende at greje datingappen endnu.

- Jeg har været på Tinder længe, og det er jeg virkelig, virkelig dårlig til at bruge. Jeg kan ikke finde ud af det, for jeg swiper den forkerte vej, griner Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flytter fra hinanden

Hemmelig drømmemand

Dog fortæller Linse, at drømmemanden ikke bliver én, som alle os nysgerrige 'Familien fra Bryggen'-fans får lov til at høre om lige med det samme.

- Hvis jeg havde mødt en fyr, eller når jeg møder en, så tror jeg umiddelbart i lang tid, jeg vil holde det for mig selv. Det bliver nok den eneste ting, jeg vil holde for mig selv, indtil jeg er helt hundrede på, at det er ham, jeg skal giftes med på stranden i bare tæer, fortæller Linse, der allerede har lagt sig fast på drømmebrylluppet på stranden.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerne er blevet førtidspensionist

Selvom 54-årige Linse tidligere har fortalt, at hun på Tinder søger efter mænd i en alder mellem 50 og 65 år, så er hun heller ikke meget for at åbne op om, hvad drømmemanden ellers skal kunne.

- Det gider jeg ikke at snakke om. Jeg finder ud af det. Den ting vil jeg holde for mig selv, forklarer Linse, der dog gerne vil bekræfte, at drømmemanden selvfølgelig kan lide dyr.

Herunder kan du se videoen, hvor Linse blandt andet fortæller om, hvordan det går på Tinder

LÆS OGSÅ: 25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed