Kia Sødergreen til Reality Awards 2019. (Foto: Janus Nielsen)
Kia Sødergreen til Reality Awards 2019. (Foto: Janus Nielsen)

Kia udskrevet: Walid og jeg flytter fra hinanden

Realitydeltageren er blevet udskrevet fra den psykiatriske afdeling, men hun flytter ikke hjem til Walid og sønnen.

Det var en trist Kia, der i oktober afslørede over for Realityportalen, at hun igen var blevet indlagt på psykiatrisk afdeling. I april var hun ellers blevet udskrevet efter et halvt års indlæggelse med fødselsdepression og fødselspsykose, men hun blev ramt af tilbagefald og måtte igen lade sig indlægge.

Men nu kan Kia glæde sig lidt igen. Siden indlæggelsen er det hele gået meget op og ned, men lige nu har hun fået det så godt, at hun ikke længere er tvangsindlagt. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

- Så blev min tvang (tvangsindlæggelse, red.) ophørt, og jeg har derfor valgt at blive udskrevet, jubler Kia.

LÆS OGSÅ: Indlæggelser på stribe: Så mange gange har Kia været indlagt siden fødslen

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia afslører hemmeligheder i ny selvbiografi

Artiklen fortsætter under den søde video, hvor 'Knaldperlen' blev til den omsorgsfulde 'Charmeperlen' og tog sig af godt af 'Sugar', da hun havde brug for det.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen

Flytter fra Walid

Den seneste indlæggelse, der varede tre og en halv månede, var den syvende i rækken, siden Kia blev mor i slutningen af september 2017. Det fortalte en ærlig Kia for nylig til Realityportalen, hvor hun afslørede, at hun stort set kun har været i sønnens liv i de første tre uger af hans liv.

Kia må dog stadig ikke have kontakt med sønnen, og derfor betyder udskrivelsen ikke, at hun vender hjem til Walid og sønnen med det samme. I opslaget fortæller Kia, at 'Kongerne'-parret flytter fra hinanden, mens hun kæmper for at blive rask.

- Jeg må ikke komme hjem. Jeg må stadig ikke se Marcus eller være alene. Jeg skal derfor det næste stykke tid bo på et bosted for psykisk syge, hvor der er personale døgnet rundt. Jeg må erkende, at jeg synes, det er en hård omgang, jeg er igennem, skriver hun og fortsætter:

- Efter at have været tvangsindlagt i tre og en halv måned på en lukket afdeling har det her nok været min hårdeste indlæggelse nogensinde med tvangsholdelse, fastholdelse, tvangsmedicin i sprøjter, og hvad jeg ikke har været igennem denne gang. Jeg har oplevet en hel ny side af mig selv på godt og ondt, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste

Stadig kærester

Realityportalen har været i kontakt med den udskrevne Kia. Hun fortæller, at det ikke er med hendes gode vilje, at hun og Walid nu flytter fra hinanden.

- Det er ikke min egen beslutning. Jeg må ikke komme i nærheden af Marcus, og jeg er stadig ikke frisk nok til at være alene, så det er noget, fagpersonerne har besluttet, at jeg skal på bosted, siger hun og fortsætter:

- Jeg har det rigtig svært med at skulle til at lære nyt personale at kende. Det er hårdt, at jeg ikke må komme hjem, men det er vel for at beskytte både Marcus og mig, at det er blevet besluttet.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Walid har stået ved Kias side under hele det hårde forløb, og det fortsætter han med. Kia fortæller, at selv om de ikke skal bo sammen, så er de stadig kærester, og hun forventer, at deres kærligheden hjælper dem igennem det hele.

- Det seneste år har jeg jo stort set været indlagt hele tiden, så det ikke noget nyt, at Walle og jeg ikke kan dele seng. Og så kan man sige, at det vel er det samme, om Walle besøger mig på en psykiatrisk afdeling eller et psykiatrisk bosted, fortæller Kia og fortsætter:

- Men selvfølgelig er det hårdt, at jeg ikke må komme hjem. Walles og mit forhold er kun blevet stærkere af alt det, vi har været igennem. Selvfølgelig er det hårdt for et parforhold at være adskilt, men jeg er glad for Walles tålmodighed, og vi skal nok komme igennem det sammen.

Kia ved stadig ikke, om hun får lov til at tilbringe julen med Marcus og Walid, men hun håber det.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for dansk realityhunk

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Herunder kan du se det opslag, som Kia har delt på Instgram:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne får vild tatovering

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne vil gerne være ung mor