Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt

De to 'Bryggen'-stjerner har kastet sig over noget helt nyt sammen.

Der er altid gang i den hos den populære TV3-familie 'Familien fra Bryggen'. Ikke nok med at de ofte har travlt med optagelser til programmet, har de også altid mange andre projekter igang. Geggo og Cengiz med deres salon og bryllupsplanlægning, Didde med sit job på genbrugsstationen, og Linse med sin webshop og sine talkshows.

LÆS OGSÅ: Linse søger ugentlig duskegut: Sådan går jagten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Linse har dog for nyligt lagt projekt-bed and breakfast i Spanien på hylden og rejst hjem til Danmark for at bo der permanent, hvilket nu giver hende tid i kalenderen til andre ting. Dermed har Linse besluttet sig for at kaste sig ud i nogle nye bog-projekter:

- Jeg skal igang med to nye bøger faktisk. Den ene kan jeg ikke sige så meget om, men den anden skal jeg lave sammen med Didde. Det bliver lidt a la bogen 'Mopper & mig', hvor det er en samtalebog, hvor vi taler sammen, og hvor vi taler med Michael Holbek hver for sig. Vi kommer til at tale om venskab, uvenskab, om at finde tilbage til hinanden og om at være sammen på et plejehjem, når vi når dertil, afslører Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

- Det blive skide spændende at lave samtalebogen. Linse er jo rigtig god til bøger, og det er jeg ikke. Eller jeg har aldrig prøvet det før, så det er ligesom hende, der har styr på, hvad der skal ske, og så vælter jeg bare ind fra siden. Jeg ved ikke, hvad den byder på og skal slutte med, det er noget, vi finder ud af i samtalerne, fortsætter Didde og tilføjer:

- Jeg får travlt, jeg får super travlt. Jeg har jo også mit job på genbrugspladsen, og jeg har også været rigtig meget i København her på det sidste for at filme osv. Men vi skal nok finde ud af det.

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

LÆS OGSÅ: Husker du ‘Besat af bad boys’-Lasse? Nu er han tilbage