Der var generelt en høj succesrate i 'Kærlighed hvor kragerne vender', hvor tre ud af de fire sønderjyske singlemænd (Thomas, Henrik, Calle og Søren Ole) endte med at finde kærligheden i programmet. Formatet kan lidt af det samme som storebroren 'Landmand søger kærlighed', og arbejdet med at finde søde damer til næste sæsons udkants-singler er da også allerede i fuld sving (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Der var generelt en høj succesrate i 'Kærlighed hvor kragerne vender', hvor tre ud af de fire sønderjyske singlemænd (Thomas, Henrik, Calle og Søren Ole) endte med at finde kærligheden i programmet. Formatet kan lidt af det samme som storebroren 'Landmand søger kærlighed', og arbejdet med at finde søde damer til næste sæsons udkants-singler er da også allerede i fuld sving (Foto: Anders Brohus/TV 2)

HER ER DE: Fire sønderjyske mænd i nyt kærlighedsprogram

TV 2 har den 4. marts premiere på et nyt dating-program, hvor fire jydske mænd skal speeddate 20 singlekvinder fra byen.

De fire sønderjyder Søren, Calle, Thomas og Henrik har forgæves søgt efter kærligheden, men som andre mænd i udkanten af Danmark er det ikke nemt at finde den eneste ene. Kvinderne forlader nemlig de små idylliske landsbyer og satser på studie og karriere i storbyen.

I et nyt dating-program får fire singlemænd muligheden for at charmere en gruppe singlekvinder og måske overbevise dem om landsbylivets glæder. I første afsnit flytter 20 kærlighedshungrende kvinder fra hele Danmark til Sønderjylland, hvor de fire forventningsfulde gutter står klar med velsmurte salgstaler efterfulgt af intens speeddating.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye projekt: Reklamerer for sugardating

Læs om de fire modige fyre herunder:

Udfordrer sin friend-zone

26-årige Søren Ole fra Frifelt er blevet opfordret af sine kammerater til at tilmelde sig dating-programmet 'Kærlighed hvor kragerne vender', og han så det straks som en mulighed for at bryde med gamle vaner.

- Jeg kræver ikke så meget overtalelse, og fordi jeg søgte en kæreste, og ikke havde haft det store held med det, og alle mine kammerater og nogle veninder var flyttet til Aarhus, så derfor mangler jeg lidt at finde en kæreste og have noget tid sammen med herhjemme for at blive fuldendt, fortæller Søren, der er salgskonsulent og fortsætter:

Søren Ole, 26 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Søren Ole, 26 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

- Jeg har haft en udfordring med, at jeg friend-zoner pigerne for hurtigt, og det har jeg tænkt meget over, da jeg gik ind i det her projekt. Jeg er god til at snakke med pigerne og bare blive gode venner med dem. Jeg er lidt for sød og for lidt fræk. Man skal have et glimt i øjet og turde give et andet blik til dem, det har jeg været for dårlig til.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Søren har været single i tre år og har aldrig haft et længere forhold.

- Jeg har kun haft små korte forhold, så jeg kunne godt tænke mig endelig at finde en pige, som jeg kan dele resten af livet med og bygge op noget sammen med.

LÆS OGSÅ: Håbløse Helle fra ‘Luksusfælden’ om eksperterne: De var nedladende

Når Søren tidligere har søgt efter en pige, så har det været på Tinder eller i byen, og selvom han har helt styr på, hvad an søger, så er det ikke gået så godt.

- Jeg søger en rigtig sød pige, som jeg både kan være verdens bedste venner med, og som jeg kan være kærlig med. Der skal være noget kemi. Selvfølgelig vil jeg gerne finde en køn pige, men det, at vi har det godt sammen, er det vigtigste for mig. Man bliver også køn af at have en god personlighed. Men en fryd for øjet, det tror jeg, at alle drømmer om, siger Søren, der også vægter andre kvaliteter.

- Hvis hun for eksempel interesserer sig for sport, så er det et plus. Jeg har dyrket gymnastik i mange år, så hvis hun dyrker et eller andet, så har vi i hvert fald det og snakke om.

Hvorvidt Søren får skruet op for charmen og ikke længere nøjes med at friend-zone pigerne, vil vise sig i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu

Savner en at dele livet med

35-årige Calle fra Christiansfeld har meldt sig til programmet, da han er klar til at gå ind i den sidste og afsluttende face i sit liv, hvor han ønsker at dele livet med en sød pige.

- Jeg har prøvet så meget andet efterhånden, så det gav god mening at se, om jeg også kunne få styr på det med kærligheden, fortæller Calle, der har været klar til at få børn de sidste par år.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Amalie om brystoperation: Jeg græd i fem dage

Calle har været single i næsten tre år, og han ser kun fordele i, at han i programmet skal date piger fra byen.

Calle, 35 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Calle, 35 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

- At finde en pige fra byen vil være fint, for mange af dem vil også gerne væk derfra, når de har gjort deres uddannelse færdig og har arbejdet i en kontorbygning i nogle år. Og så vil de måske også gerne hen og bo et sted, hvor der er have og stakit i stedet for en lejlighed på 5. sal.

Calle har svært ved at sætte ord på, hvordan hans drømmepige skal være, da kriterierne har flyttet sig i takt med alderen.

- Det er svært at sige, inden man møder hende. Jeg vægter de helt normale værdier - hun skal være sød og rar. Da jeg var yngre og gik i byen, der betød udseendet meget, og det betød, at jeg sorterede piger fra, men sådan er det ikke mere. Nu vil jeg hellere finde en, jeg har det sjovt og rart sammen med. Det vigtigste er at finde en pige, der gør mig glad. En helt normal pige – ikke noget sminke-eventyr. Og er hun en aktiv pige, er det et plus, fortæller Calle, der ikke selv er typen, som sidder hjemme i sofaen hele dagen.

LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 

- Jeg har brugt rigtig meget tid på at arbejde og opleve en masse – jeg sejler blandt andet meget. Så jeg har ikke haft fokus på at finde en kæreste, men nu er jeg der i mit liv, hvor det føles rigtigt.

Calle arbejder til daglig på et stort busværksted, hvor han fungerer som altmuligmand – både mekaniker og pedel. Derudover bruger han tid på sit eget firma, hvor han udlejer små entreprenørmaskiner og en båd.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe går psykisk ned efter programmet er vist 

Tilmeldt af sin kammerat

Den 36-årige sønderjyde Thomas fra Kistelund tog ikke selv initiativet til at tilmelde sig programmet 'Kærlighed hvor kragerne vender', det gjorde hans kammerat, det fortæller Thomas til Realityportalen.

- Jeg tager da udfordringen op, og det kan da godt være, at det var en god idé at prøve noget nyt. Den måde, jeg har datet på tidligere, så ikke ud til at lykkedes for godt. Jeg er dog lidt skeptisk over, om det kan lykkes at få en kæreste den vej, men jeg håber jo. Det handler jo også om at møde den rigtige.

Thomas, 36 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2) rigtige.
Thomas, 36 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2) rigtige.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Thomas har været single i næsten ti år, og selvom han er åben for at møde en sød pige, så er han lidt skeptisk over at sætte bypiger og fyre fra landet sammen på date.

- Hvis der kommer en pige fra Aarhus eller København, så lykkes det nok ikke. Der er jo meget forskel på byfolk og landfolk. Vi har forskellige synsvinkler og perspektiver på livets holdninger. Den største forskel er nok, at vi på landet er mere nede på jorden, og vi har større forbindelse til, hvad der sker i samfundet, og hvordan det er i det virkelige liv. Mange folk inde i byen læser sig kun til det hele, fortæller Thomas, der dog er villig til at give det en chance, hvis det opstår.

- Den forskel vil altid være der, og hvis det skal forenes, så skal begge sider give lidt og tilpasse sig hinanden.

LÆS OGSÅ: Fortvivl ikke: 'Badehotellet' vender tilbage

Når det kommer til kvinder, søger Thomas en helt bestemt type.

- Jeg søger en glad pige, der har en god udstråling, er frisk og som har sit eget liv. Nu arbejder jeg mange timer, så det må gerne være en, der ikke bare sidder derhjemme. Hun må gerne være social og social engageret i lokalsamfundet. Højde og drøjde betyder ikke det store, men jeg vil da gerne have en smuk og naturlig pige.

Til dagligt driver Thomas en selvstændig entreprenørforretning, og så har han lidt landbrug ved siden af. I sin fritid går Thomas på jagt.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre

Er med for oplevelsen

25-årige Henrik fra Brøns har ikke de store forhåbninger til dating-programmet, men sagde ja til at deltage for at få en oplevelse for livet.

- Jeg synes, at det er supersjovt at lave tv. Det er sjovt at være bag kameraet og være med til at lave programmet. Jeg havde ingen forventninger om noget som helst andet end at få én på opleveren, fortæller Henrik, der alligevel så det som en god mulighed for at finde kærligheden, men han håbede ikke på noget.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den nye vært på 'The Bachelor'

Henrik, 25 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Henrik, 25 år. Kærlighed hvor kragerne vender. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Henrik har været single i seks år, og selvom det var for oplevelsen, at Henrik sagde ja til at medvirke i programmet, så måtte han alligevel sande, at når kameraet først rullede, så blev det lidt mere alvorligt.

- Jeg troede, at jeg kunne tage den i stiv arm, men det gik ikke. Det kom tæt på, når jeg skulle på de her dates og skulle træffe en beslutning om at skuffe nogen bevist.

LÆS OGSÅ: UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester

Henrik har før været flittig bruger at Tinder i jagten på kærligheden, men det har ikke ført til noget fast forhold. Om den rigtige pige er blandt de 20 singler i programmet, vil vise sig, for ifølge Henrik er det kemien, der i sidste ende betyder noget.

- Jeg har ingen rammer for, hvordan min drømmepige skal se ud eller være. Alle er unikke på hver deres måde, og enten passer man sammen, eller også gør man ikke.

Henrik er til daglig Maskinoperatør og bruger derudover tid på at renovere og istandsætte sit hus, men også familie og venner betyder meget for ham, og han drømmer om at få en kæreste, der kan være for altid.

LÆS OGSÅ: Fans vil boykotte ‘Keeping Up with the Kardashians’: Uacceptabelt

Se, hvordan de fire sønderjyder klarer sig, og om de finder kærligheden i programmet 'Kærlighed hvor kragerne vender', den 4. marts kl. 20.00 på TV 2.

Få en forsmag på programmet herunder: