Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Der er opstået kold is mellem flere af medlemmerne i den populære tv-familie.

Allerede før Geggo og Cengiz' storslåede bryllup i april havde flere opmærksomme følgere bemærket, at Lea og Mikkel Kessler var stoppet med at følge Geggo 0g Cengiz på Instagram og omvendt. Nogle følgere havde endda skrevet til Geggo på Instagram og spurgt til situationen, hvor Geggo svarede tilbage, at det var en privat sag.

Mikkel og Lea deltog heller ikke i Geggo og Cengiz' bryllup, men Linse fortalte efterfølgende til Realityportalen.dk, at årsagen formentlig var, at Lea og Mikkel var blevet forældre til sønnen Helios dagen inden brylluppet. Hun var dog ikke helt sikker:

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem

– Jeg har så travlt, så jeg har ikke fulgt med i det hele. Så jeg ved det ikke, det var jeg ikke rigtigt inde over. Men det er jo også det, Lea fødte jo sådan set samme dag, eller Lea fødte fredag, hvor der jo var bryllup i tre dage. Så jeg tror, det var derfor, forklarede Linse dengang.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden

Det viser sig dog nu, at der formentlig lå mere til grund for, at Mikkel og Lea ikke deltog i festlighederne. Geggo afslører nemlig, at der er opstået uvenskab i familien, og at det er derfor, at de ikke længere følger hinanden på Instagram:

- Jeg kan fortælle, at det er dem, der ikke vil tale med os, og at det er sket meget pludseligt. Jeg vil ikke fortælle hvorfor, fordi det vil skabe en masse hate imod dem, fordi grunden er så, ja, faktisk tragikomisk, fortæller hun til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg ville faktisk ikke have det ud til en offentlig konflikt, men efter de unfollowede os på Instagram, er det klart, at offentligheden finder ud af det. Folk er jo ikke dumme.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt

Linse: På Geggo og Cengiz' side

Heller ikke Linse og hendes bror samt svigerinde følger hinanden på Instagram længere, men 'Familien fra Bryggen'-stjernen har intet ønske om at gå i detaljer om årsagen:

- Jeg vil gerne forholde mig neutral i den her sag, men jeg kan sige så meget, at min loyalitet 100 procent ligger hos Geggo og Cengiz, og det vil den altid gøre. Det er jo min datter, forklarer Linse.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn