BREAKING: Melvin Kakooza indtager stor værtsrolle

Melvin har sat et stort kryds i kalenderen den 17. februar.

Når der den 17. februar bliver afholdt 'ZULU Awards 2022' i K.B. Hallen i København, bliver det med en populær herre i spidsen for det hele. Melvin Kakooza skal nemlig være vært på showet.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

- Det er mig en kæmpe fornøjelse og ære at skulle styre slagets gang til 'ZULU Awards 2022'. Et show, jeg alle dage har set frem til, og nu skal jeg så selv være med til at forme det store show. Der er noget at leve op til! 'ZULU Awards' byder altid på overraskelser, og mon ikke det sker i år igen? Jeg glæder mig i hvert fald og håber, at alle vil se med, siger den 30-årige skuespiller, komiker og tv-vært.

Melvin vender altså stærkt tilbage efter en godartet hjernetumor i februar 2021 slog ham ud af kurs og blandt andet gjorde, at han måtte melde fra til jobbet som Sofie Lindes afløser i 'X Factor'.

- Det er vildt fedt, at vi igen i år kan afholde ’ZULU Awards’ i K.B. Hallen - og så med Melvin som vært. Det glæder vi os til! Vi forsøger altid at gøre showet endnu større, vildere og overraskende, og det tror jeg også godt, jeg tør love, det bliver denne gang. Er der én ting, vi har lært, så er det, at alt kan ske til ’ZULU Awards’, og mon ikke også det kommer til at stikke lidt af i år, siger TV 2's ZULU-redaktør, Asger Schønheyder.

LÆS OGSÅ: Jackie og Janni afslører: Hun skal være den nye frue

Priserne

Til 'ZULU Awards' vil det ene og alene være danskerne, der bestemmer, hvem af de nominerede der går hjem med en af de eftertragtede statuetter.

Der er 12 priskategorier i alt: 'Årets danske film', 'Årets nye navn', 'Årets hit', 'Årets kunstner', 'Årets lyd', 'Årets originale tv-program', 'Årets danske tv-serie', 'Årets tv-vært', 'Årets danske skuespiller', 'Den vi likede mest', 'Årets par' og 'Da vi alle sammen grinte'.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-deltager klar som 'Vild med dans'-vært

De nominerede afsløres senere på ugen.

Vil du med til 'ZULU Awards 2022' i K.B. Hallen torsdag 17. februar, kan der fra i dag købes billetter her.  'ZULU Awards 2022' bliver vist søndag 20. februar på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet