Medina.
Medina.

To nye navne afsløret: Medina skal spille til Grøn

Det bliver et gensyn med en vaskeægte popdronning, mens en anden skal betræde Grøn-scenen for allerførste gang til sommer.

Når sommeren inden længe indtræffer, og tusindvis af danskere atter skal på græs til årets Grøn-koncerter, er der i den grad lagt op til et brag af en fest.

Nu kan Grøn nemlig løfte sløret for to nye navne, der skal med rundt i det ganske land - og her er både en garvet Grøn-artist og en debutant iblandt, oplyser de i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Børnene tager over for Katerina Pitzner

Artiklen fortsætter under videoen.

Med på holdet er Medina, og det bliver dermed intet mindre end syvende gang, at hele Danmarks popdronning indtager sommerscenen.

- Jeg glæder mig til at komme rundt med hele holdet. Jeg glæder mig til at danse igen, og jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn, udtaler Medina i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og børnene er efterlyst

Popstjernen prøvede først kræfter med Grøn i 2009, da hun gæstede rapperen L.O.C.s optræden. Blot et år senere var hun med i eget navn og har siden været på holdet i både 2011, 2013, 2015 og senest i 2020.

ArtigeArdit.
ArtigeArdit.

En anden, der derimod ikke kan bryste sig af at have samme erfaring på Grøn-scenen, er den fremadstormende unge rapper ArtigeArdit, som for første gang nogensinde skal med tur - og så endda til Grøns 40 års jubilæum.

- Jeg vil fejre Grøns 40 år ved at give den fuld gas på scenen og sørge for, at alle har en fest, udtaler ArtigeArdit og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Chief 1 efter vennernes tragedie: 'Det er virkelig hårdt'

- For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang.

Foruden de to stjerner er Saveus, AQUA, MØ og Benjamin Hav allerede offentliggjorte navne til Grøn, der løber af stablen i otte danske byer fra 20. til 30. juli.

LÆS OGSÅ: Til verdens ende på kemopiller: Seje søstre