Børnene tager over for Katerina Pitzner

Det bliver i familien, selvom Katerina Pitzner har sagt farvel til Diamant Børsen.

I slutningen af februar offentliggjorde Katerina Pitzner, at Frederik Haun skulle overtage roret ved Diamant Børsen, hvor han indtrådte som daglig leder og CEO.

LÆS OGSÅ: DR-kendis jubler: Vi gjorde det!

Men Frederik Haun, der er kendt fra 'Den store bagedyst' er altså ikke det eneste velkendte ansigt, som vil sidde med til bords, når de store beslutninger skal tages.

14. april tiltrådte Katerina Pitzners to yngste børn, Hector og Ophelia, nemlig i bestyrelsen i selskabet Pitzner Invest, skriver Finans.

Fra venstre: Ophelia Pitzner, Katerina Pitzner, Thalia Pitzner og Elvira Pitzner. Førstnævnte indtræder i bestyrelsen, (Foto: Frederik Midtgaard/TV 2)
Fra venstre: Ophelia Pitzner, Katerina Pitzner, Thalia Pitzner og Elvira Pitzner. Førstnævnte indtræder i bestyrelsen, (Foto: Frederik Midtgaard/TV 2)

Selvsamme dag trådte diamantdronning officielt ud af firmaet.

- Bestyrelsens sammensætning er faldet helt naturligt. Valget skyldes grundlæggende de to forhold, at mine børn skal lære at træffe kommercielle beslutninger og lære at være en del af en 'family business', forklarer Katerina til Finans.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og børnene er efterlyst

Hun beskriver det desuden som en 'spændende rejse', at have været med til at opbygge Diamant Børsen, men erkender, at tiden nu er inde for hende til at trække sig tilbage.

Katerina Pitzner for dog imidlertid rigeligt at se til den kommende tid.

Hun har nemlig besluttet at rykke teltpælene op og flytte fra Danmark. I stedet skal hun fremover slå sine folder i Italien, nærmere bestemt Como.

- Planen om at flytte er langsigtet. Jeg har valgt at leje huset i Vedbæk ud og flytte alle mine ting derned. Jeg er en alt-eller-intet type, fortalte Katerina Pitzner i den forbindelse til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par tager stor beslutning