Mette afslører: Ville ikke bruge nøglen på Stig

Det lå slet ikke i kortene, at Stig skulle blive og overnatte efter daten.

I onsdagens 'Bachelorette' kommer Stig på en længeventet date med Mette.

På trods af en uheldig start, så ender daten ganske lykkeligt med, at bejleren får tilbuddet om en hel nat i selskab med bacheloretten, som jo er indehaver af den magtfulde nøgle.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Bachelorette’

Men det var faktisk slet ikke meningen, afslører Mette overfor HER&NU/Realityportalen.

- Da vi sidder på vores date der om aftenen, der er jeg ude og snakke med produktionen og sige, at jeg ikke har lyst til at bruge nøglen, fortæller hun og fortsætter:

- Så går jeg ind til Stig igen og så åbner han lidt mere op, og det er så herefter, han giver mig massage, og det er faktisk der, hvor jeg er sådan: "Okay, giv mig lige to minutter", og så går jeg ind til produktionen igen og siger: "Okay, jeg vil gerne bruge nøglen her". Så jeg havde faktisk besluttet mig for ikke at bruge den.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

Mette vurderede altså, at Stig alligevel skulle tilbydes sovepladsen, så de to kunne få flere timer sammen, efter bejleren langt om længe var begyndt at bløde op.

Bollebillet?

Det var en glad Stig, der - til Mettes store overraskelse - reagerede på tilbuddet ved at forsøge at kysse hende, hvilket endte ud med noget, der minder om en afvisning.

- For mit vedkommende synes jeg, at daten gik fint, men det var ikke lige, fordi jeg var lige der. Jeg har jo kun lige spurgt, om han ville blive, fordi han havde åbnet op og jeg havde mulighed for at lære ham bedre at kende, fortæller Mette og tilføjer:

- Så jeg blev da lidt overrasket over, at han havde lyst til det.

Kristian Stig fra 'Bachelorette'. Kristian Stig, 24 år, Aarhus, single i to år, studerende.
Kristian Stig fra 'Bachelorette'. Kristian Stig, 24 år, Aarhus, single i to år, studerende.

LÆS OGSÅ: Irina har hentet moderkagen: Det skal hun med den

Forud for daten havde Stig da også proklameret for villaens mandlige beboere, at han så nøglen og den dertilhørende overnatning som en 'bollebillet'.

Det er bare ikke helt samme indstilling, - eller forventning, om man vil - Mette har til brugen af nøglen.

- Det kan de godt skyde en langt pil efter, det tænker jeg overhovedet ikke hører nogen steder hjemme, altså. Det var det ikke, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Ærlige Stephanie: Sådan har svigermors død påvirket familien

Hun kan dog afsløre, at de to, efter kameraerne slukkede, gav det et skud til med at lade læbere mødes. Denne gang mere succesfuldt.

- Ja, vi kyssede, men ikke mere end det.