Græd mellem optagelserne: Derfor gav Sofie ingen roser

Sofie Martinusen frygtede, at hun havde spildt sin chance hos Daniel Vadsholt efter daten.

Selvom det lod til, at Sofie Martinusens humør var i top under dobbeltdaten, da hun plukkede te med Daniel Vadsholt - og efterfølgende smagstestede med Jacob Bloch, så var det langt fra tilfældet.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Lissa åbner op om angst og spiseforstyrrelse

Ifølge den jyske bachelorette var hun grundtræt på dagen, og det resulterede i, at hun slet ikke kunne være ordentlig tilstede.

- Jeg var generelt rigtig træt på dobbeltdaten, og jeg var rigtig ked af det. Jeg havde haft en god date dagen inden med Mads, og man skulle lige omstille sig, og at det var okay at skulle på date dagen efter, siger hun til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Anders afvist af Lissa

- Det var ikke en god dag for mig, og jeg græd dernede i mellem optagelserne, og når jeg skulle filme alene, så mændene så ikke noget, siger Sofie.

Af den årsag kunne Sofie med egne ord ikke give sig selv hundrede procent, og det fik også indflydelse på, hvorfor hun ikke gav mændene en rose.

- Jeg var bare træt, og det var en øvdag. Det var også derfor, jeg ikke gav nogle roser, for jeg mærkede ikke den store kemi, fordi jeg ikke var tilstede under daten, siger hun.

Fik det dårligt

På vej hjem fra daten mærkede Sofie, at hun fik det dårligt over, at hun ikke var i stand til at være mere tilstede.

- Jeg kunne fornemme, det var gået godt mellem Lissa og mændene - også fordi hun gav dem roser. Så jeg var bange for, at jeg havde spildt min chance - og måske særligt spildt min chance med Daniel, siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par lægger store planer

- Jeg var bange for, at han ikke gad at date mig mere, fordi jeg følte, det var gået meget værre, end det var.

Du kan se, om det lykkedes Sofie at finde kærligheden i 'Bachelorette' tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.