Lissas fortid: Forelsket i en kvinde

I aftenens afsnit deler Anders, at han både dater mænd og kvinder. Nu reagerer Lissa.

Der er ingen tvivl om, at Lissa Paustian og Anders Egelund får lært hinanden meget bedre at kende på daten i aftenens afsnit af 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om diagnose: Kunne ikke kende sig selv

Der er dog én ting, som Anders undlader at dele, og det er, at han både dater kvinder og mænd.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Lissa, at hun synes, det er helt fair, at Anders ikke delte det på deres første date.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten: Uenige om flere børn

- Det er en meget privat ting, og jeg synes, han skal dele det, når han har lyst til det, siger hun og tilføjer:

- Jeg skænkede det virkelig ikke en tanke, at han også kan finde på at date mænd, men det er, hvad det er. Sådan noget går jeg heller ikke selv så meget op i, så det synes jeg ikke, han behøver at sige til mig, bare fordi vi er på en date.

Ifølge Lissa opfatter hun sig som heteroseksuel, men hun har også førhen oplevet at få lidt varme følelser for en kvinde.

- Jeg vil sige, at jeg primært er til ét køn. Jeg dater kun mænd, men jeg har da også været vild med en pige før, så jeg har det også sådan, at man aldrig kan vide, hvem det er, man bliver vild med. Jeg er nok straight, men man kan da også blive vild med en kvinde, så man skal aldrig sige aldrig, lyder det fra Lissa.

LÆS OGSÅ: Heino afslører: Det ser man ikke på tv

Du kan se, hvordan det går Lissa og Sofie i deres jagt på kærligheden i 'Bachelorette' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.