Heino afslører: Det ser man ikke på tv

Den 39-årige komiker følte sig tvunget til at gå direkte efter sin medsammensvorne omkring det runde bord.

Der er ingen tvivl om, at Heino Hansen har hovedet skruet godt på.

Derfor undrede det nok også flere seere, da han, uden den store opbakning, valgte at gå direkte efter sin medforræder Pernille Højmark omkring det runde bord.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdahl'-scene rystede Lise Baastrup: Det var frygteligt

I en story på Instagram fortæller Heino dog nu, at der var mening bag galskaben. Han følte sig nemlig nødsaget til at smide den 63-årige skuespiller under bussen.

- Det er ikke alt, man ser på tv, indleder Heino og forklarer:

- Da Birgit gav mig adgang til våbenkammeret, kunne jeg mærke en vibe af ‘hvorfor tog han den fra hende?’. Så jeg satsede og sagde, at jeg havde tænkt mig at tage en chance omkring det runde bord, for at få fjernet mystikken om, hvorfor jeg fik den adgang.

Hele tiden planen

Heino lægger dog ikke skjul på, at han hele tiden havde en klar plan om, at Pernille skulle ud på et tidspunkt.

- Jeg havde ikke defineret for mig selv, hvornår jeg ville forsøge at få hende ud, udover, at det skulle være hurtigt. På den måde ville jeg stå som ham, der havde stemt tre forrædere ud, og så ville jeg kunne afpresse en spiller, jeg havde en tro på, ikke ville blive opdaget som forræder, skriver Heino og slår fast:

- Det hele var sket uanset, men jeg havde en mavefornemmelse af, at det var smart at spole frem.

Om Heinos angreb mod Pernille giver bagslag, kan man se i 'Forræder' på fredag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.