‘Bachelorette’-kvinderne afslører: Besluttet af produktionen

Hvad du ser på skærmen, er ikke tilfældigt.

Den anden sæson af 'Bachelorette' ruller for fuld skrue disse uger, mens bejlerne dater de to bachelorettes på livet løs i de smukke omgivelser i Sri Lanka.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo er gravid

Med den massive opmærksomhed, som første sæson af datingprogrammet modtog sidste år, kan de mange singler da også se frem til, at mange sæt øjne vil granske deres ydre i de kommende uger.

Derfor er det da også nærliggende at spørge, hvorvidt produktionen bag programmet blander sig i, hvordan deltagerne ser ud, mens optagelserne finder sted.

LÆS OGSÅ: Basim indtager 'Paradise Hotel'

Artiklen fortsætter under billedet...

Lissa og Sofie til den røde løber i 'Bachelorette'
Lissa og Sofie til den røde løber i 'Bachelorette'

Det spurgte Marcus Eklund i hvert fald om i sidste uges afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor han havde besøg af Lissa Paustian, Sofie Martinusen og sidste års bejler Boris Hiort, der kunne fortælle, at bejlerne for det meste havde frit slag.

- Så var det sådan noget med farveting. Fx hvis du har fået lidt for meget farve, så skal du ikke have rød på, for så blender du lidt for meget ind. Men ikke noget, "den er ikke så god til dig", forklarede Boris.

LÆS OGSÅ: Fulde gardere gik amok på Amalienborg

Artiklen fortsætter under billederne...

Sofie og Lissa i til første roseceremoni i 'Bachelorette'
Sofie og Lissa i til første roseceremoni i 'Bachelorette'
Lissa og Sofie til anden roseceremoni i 'Bachelorette'
Lissa og Sofie til anden roseceremoni i 'Bachelorette'

Men med den ulige fordeling af mænd og kvinder i programmet falder opmærksomheden særligt på de to kvinder, der står i centrum for hele baduljen, og derfor er der da også lidt flere overvejelser, der gør sig gældende for dem.

- Vi havde et møde med en stylist inden, som også købte nogle kjoler ind til os, og så valgte vi til og fra af de kjoler. Så vi kunne godt sige nej til nogen, vi ikke synes var os, forklarede Sofie og fortsatte:

- Stylisten fik det til at matche mellem Lissa, Petra og mig. Man havde selv valget om, hvilken kjole man gerne ville have på, bare ikke hvilken dag. Det var meget skemalagt, hvornår vi skulle have hvilken kjole på, men selvfølgelig ville de ikke putte os i en kjole, vi ikke havde det godt i, eller hvis kjolen ikke så godt ud.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-deltager advaret af psykolog inden optagelserne

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: