Julie Zangenberg: Derfor taler jeg ikke om min kæreste

Skuespillerinden holder kortene tæt ind til kroppen omkring sit nye forhold, og det er der en god grund til.

Julie Zangenberg har længe været i mediernes søgelys, og interessen for den blonde skuespillerinde er ikke blevet mindre, hver gang hun er stået frem med en ny, kendt kæreste.

Listen af hendes kendte erobringer tæller komikeren Mikael Wullf, sangeren Rasmus Seebach og fodboldspilleren Nicklas Bendtner, og hurtigt blev hun en fast del af den røde løber. Det var dog ikke, fordi hun bevidst gik efter kendte mænd. Det fortæller hun i et stort interview med Berlingske.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg og kæresten tager stort skridt

- Det var jo en stribe af mænd, der var i offentlighedens søgelys. Men det var de mænd, jeg mødte, og dem, der var på mine arbejdspladser. Der lå også noget i, at det er ekstremt rart, at det er nogen, der forstår ens liv, udfordringer og forpligtelser. For mig var det var jo bare mennesker, jeg mødte og blev forelsket i, siger skuespillerinden til avisen.

I øjeblikket danner Julie Zangenberg par med kokken Andreas Bagh. I lang tid holdt de to forholdet helt privat, men siden er de flittigt begyndt at dele billeder af hinanden på de sociale medier, og kærligheden er blomstret så meget, at de nu er flyttet sammen. Alligevel har ingen af dem bekræftet forholdet over for medierne, og det er der en god grund til.

- Når man er forelsket og stolt af et andet menneske, så har man lyst til at dele det med alle. Man har lyst til at stå på den højeste bygning og råbe ud om dem, og det tror jeg gælder, uanset om det er kendte eller ej. Så jeg delte nok lidt for meget, og det var en fejl, for det gav de mere kulørte medier – hvis ikke ammunition – så i hvert fald noget at skrive om, siger Julie Zangenberg til avisen og fortæller, at et brud også gør ekstra ondt, hvis det samtidig skal på forsiden.

LÆS OGSÅ: Landmand-Morten indrømmer: Pigerne ødelagde min nattesøvn

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Babylykke: Wozniacki har fået en søn