For første gang: Türker i vild bedrift

Den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne har gennemført sin første Ironman.

Mens mange danskere nok nyder den solrige pinse med afslapning, øl og is, så ser Türker Alicis weekend noget anderledes ud.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-kvinderne afslører: Besluttet af produktionen

Han er netop nu på Lanzarote med kæresten Sarah Tiedt og deres datter Kadera, og her gennemførte han i går en Ironman for første gang.

- En medalje der for evigt vil have en meget meget speciel plads i mit hjerte, skrev Türker på sin story i går aftes, mens man på Sarahs kan se ham komme i mål:

- Mit hjerte! Han er i mål! Jeg er så stolt, skriver hun.

Den interesserede følger har kunne spore Türkers færd på en app, mens han svømmede, cyklede og løb, men har man fulgt med på Sarahs Instagram-profil, har man kunne følge mor og datters færd rundt på den spanske ferieø i jagten på glimt af Türker.

LÆS OGSÅ: Fulde gardere gik amok på Amalienborg Slotsplads

Der var da også godt med overskud af finde hos Türker undervejs, der sendte store smil afsted til sin familie og også fandt tid til at give sin lille datter et par kys, selvom det var en hård omgang.

- Mine baller er ved at gå i krampe, og jeg kan ikke spise mere, lød det fra en smilende Türker, der stadig havde 40 minutters løb foran sig.

LÆS OGSÅ: Olivia Salo er gravid