Sarah Tiedt raser: Der er nul-tolerance

Sarah Tiedt er træt af, at hendes følgere leger mor-politi.

Selvom der skulle være glade dage hos realityparret Sarah Tiedt og Türker Alici, der netop har annonceret, at Sarah er gravid i 11 uge, så har hun allerede været til tasterne for at ridse reglerne op på hendes Instagram-profil.

- Jeg tolererer ikke 'mor politi', det medfører en blokering. Jeg siger det allerede nu, så I er på forkant med, hvad mine regler er på min profil, deler hun i sin story.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker overraskede efter hospitalsbesøg

Sarah Tiedt hentyder til, at folk har lige lidt for travlt med at komme med råd, selvom hun ikke har bedt om dem.

Nul-tolerance

Sarah har efterfølgende blokeret dem, hvilket har resulteret i, at følgerne er begyndt at skrive til Türker og Anne Plejdrup, som hun i skrivende stund er på ferie med.

LÆS OGSÅ: Jeppe Risager: Jeg ville hade at være mine forældre

- Både Türker og Anne modtager en del beskeder om, at folk ikke kan forstå, hvorfor de er blokeret. Svaret er enkelt. Der er nul-tolerance på min profil, understreger hun og tilføjer:

- Hvis jeg ikke selv beder om hjælp eller rådgivning fra jer, skal I ikke uopfordret sende dem til min indbakke. I skal ikke sende mig uopfordrede beskeder om, hvad jeg må, og hvad jeg ikke må.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens Vild med dans

Det er altså ikke kun venlige råd, Sarah har modtaget, men derimod også en del løftede pegefingre.

- Jeg har allerede modtaget en del beskeder om, at jeg ikke må: få fodmassage, spise sushi med kylling, gå i stramt tøj, drikke ananasjuice eller spise ude de første tre måneder.