Türker taler ud om genudsendelse

Türker tager debatten om den sæson af 'Paradise Hotel', han deltog i, med ophøjet ro.

Det vrimlede med kendte til premieren på 'Bad Boys' onsdag aften, og iblandt dem var Sarah Tiedt og Türker Alici, som begge har deltaget i 'Paradise Hotel'. Netop Türkers sæson af programmet har været meget omdiskuteret, da den kan ses igen på Viaplay nu.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Paradise Hotel'-deltager med i 'Løvens Hule'

Det har fået flere andre paradisoer heriblandt Anna Due til at gå ud og bede Viaplay om offentligt ikke at gensende hendes sæson, men den holdning forstår Türker ikke - og han køber den heller ikke helt.

LÆS OGSÅ: Philip May slår fast: Det er slut

- Ofte når folk siger til det, så prøver de nok indirekte at sige Læg det op. Jeg ved det ikke, det er nok den tankegang mange realityfolk har. Når man sætter ord på nogle ting, er det ofte fordi, man tænker der skal lidt opmærksomhed på det. Det er det, jeg tænker, slog han fast til premieren.

Reality var sjovere dengang

Hans egen sæson har også skabt en del debat, fordi der i programmet er snak om at voldtage en fyr, mens han sover og en del andre ting, som slet ikke ville komme på tale i dag. Men det trækker Türker mest af alt på smilebåndet over.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Paradise'-Hector viser kæresten frem

- Det fortæller nok mere om, hvordan verden er skruet mærkeligt sammen. Der har ikke været tale om det dengang, men det er kommet op nu, fordi vi er i den tid, vi lever i, men reality var også sjovere dengang, hvis jeg skal være helt ærlig, lyder det fra Türker.

Alligevel mener han, at han er blevet for gammel til reality som 'Paradise Hotel', han kunne dog godt se sig selv i 'Robinson' igen eller 'Korpset', hvis han skulle tilbage på skærmen.